Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Aksent Kweektafel L Deluxe

EP-52154500

Tijdelijk in prijs verlaagd!

217.14

Merk:
Exit Toys
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 180,95

Prijs:

€ 180,95

Kweektafel (EXIT Aksent L Deluxe): de perfecte oplossing voor gezinnen

 

De EXIT Aksent Kweektafel L Deluxe is de perfecte oplossing voor gezinnen die samen willen genieten van het kweken van groenten en kruiden. Met een ideale hoogte is deze kweektafel geschikt voor zowel kleinere tuinen als tuinen met verharde oppervlakken. De bak, die aan de binnenkant bekleed kan worden met het meegeleverde worteldoek, kan gevuld worden met goede grond en de kinderen kunnen direct aan de slag. Het is niet alleen leerzaam en gezond, maar ook erg lekker. De bijgeleverde EXIT Aksent Kweekkas zorgt voor een ideaal klimaat waarin kruiden en groenten goed zullen gedijen. De overkapping beschermt tegen wind, lichte vorst en ongedierte. Kortom, de EXIT Aksent Kweektafel L Deluxe is de perfecte keuze voor gezinnen die willen genieten van de voordelen van zelfgemaakte groenten en kruiden!

 

Waarom is de EXIT Aksent kweektafel L Deluxe geschikt voor zowel kleinere tuinen als tuinen met verharde oppervlakken?

 

De EXIT Aksent kweektafel L Deluxe is geschikt voor zowel kleinere tuinen als tuinen met verharde oppervlakken omdat het ontworpen is met een compact formaat. Dit betekent dat het niet veel ruimte in beslag neemt en dus gemakkelijk in een kleine tuin geplaatst kan worden. Daarnaast is het ook geschikt voor tuinen met verharde oppervlakken omdat de tafel op poten staat, dus het hoeft niet direct in de grond geplaatst te worden. Hierdoor kan het worden gebruikt op een patio, terras of op een verharde tuinpad.

krijgt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle tuinervaring. Inclusief een kweekkas overkapping en een set EXIT Kinder Tuingereedschap, is deze kweektafel ideaal voor gezinnen die samen willen genieten van het kweken van groenten en kruiden. Met alles in een pakket, is onderhouden van uw eigen tuintje nooit eerder zo eenvoudig geweest.

 

De EXIT Aksent kweektafel L Deluxe biedt veel voordelen dankzij het ontwerp op poten.

 

Hierdoor kun je staand tuinieren in een comfortabele houding, en dankzij de ronde vorm is de tafel gemakkelijk toegankelijk voor meerdere kinderen tegelijk. Daarnaast is de tafel hoger en minder toegankelijk voor huisdieren zoals katten, en is het gemakkelijk schoon te maken rondom de tafel.

 

Een oase van groei en bescherming:

 

De EXIT Aksent Kweektafel is de ideale oplossing voor tuiniers die hun kruiden en groenten willen beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden en ongedierte. Bestaande uit een stevig metalen frame met kunststof verbindingen, is de kweekkas overspannen met een stevige transparante folie. Dit zorgt voor een ideaal klimaat voor de groei van uw planten, terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen wind, lichte vorst en ongedierte. Of u nu een ervaren tuinier of een beginnende groentekweker bent, de EXIT Aksent Kweekkas biedt de juiste balans tussen groei en bescherming, waardoor uw tuin een oase van groei wordt.

 

Een duurzaam en stijlvol tuinieren met de EXIT Aksent kweektafel

 

De EXIT Aksent kweektafel is een prachtig stuk tuinmeubilair dat zowel functioneel als esthetisch is. Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout, is de tafel strak ontworpen en uitgevoerd in de rustige kleuren grijs en naturel. Dit maakt de tafel niet alleen stijlvol, maar ook een perfecte toevoeging aan elke tuin. Het stijlvolle ontwerp van de tafel, samen met de duurzaamheid van het materiaal, maakt de EXIT Aksent Kweektafel een ideale keuze voor degenen die graag duurzaam en stijlvol willen tuinieren.

 

Montage:

 

De EXIT Aksent kweektafel is een flexibele oplossing voor uw tuinieren, dankzij de montagewijze van vrijstaand. Dit betekent dat u de tafel op elke gewenste plek in uw tuin kunt plaatsen, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om het vastzetten aan een muur of een ander oppervlak. Dit geeft u de vrijheid om de tafel te verplaatsen naar een plek waar het meest geschikt is voor de groei van uw planten, afhankelijk van de lichtomstandigheden en het weer. Of u nu een kleine tuin heeft of een grote, de vrijstaande EXIT Aksent kweektafel biedt u de flexibiliteit om te tuinieren zoals u dat wilt.

 

Een verantwoorde keuze voor het milieu: FSC-gecertificeerd hout

 

De keuze voor FSC-gecertificeerd hout is een verantwoorde keuze voor het milieu. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor verantwoorde bosbouw. Dit betekent dat bomen worden geplant, gekapt en verwerkt op een manier die milieuvriendelijk is, sociaal rechtvaardig en economisch haalbaar. Door voor FSC-gecertificeerd hout te kiezen, steunt u bosbouw die bijdraagt aan de bescherming van de biodiversiteit, de lokale gemeenschappen en het behoud van bossen voor toekomstige generaties. Kortom, FSC-gecertificeerd hout is een verantwoorde keuze voor uw tuinmeubilair en een bijdrage aan een duurzame toekomst.

 

Compacte en functionele ontwerp

 

De EXIT Aksent kweektafel is een compacte en functionele oplossing voor uw tuinieren.

Met afmetingen van 680 mm breedte, 500 mm hoogte en 93,5 cm lengte en een gewicht van 15 kg, is deze tafel perfect voor tuinen met beperkte ruimte. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de tafel te verplaatsen of op te bergen wanneer niet in gebruik, terwijl de functionele ontwerp zorgt voor een efficiënte en gemakkelijke gebruik voor het tuinieren. Of je nu een professionele tuinier of een beginnende groentekweker bent, de EXIT Aksent Kweektafel biedt de ideale balans tussen formaat en functionaliteit.

 

Een persoonlijke aanpak bij E-woodproducts: altijd klaar om u te ondersteunen

 

Bij E-woodproducts staan wij altijd klaar om u te ondersteunen met een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat iedere klant unieke wensen en vragen heeft en daarom zijn wij altijd beschikbaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar meer informatie over ons assortiment of hulp bij uw bestelling, wij zijn hier om u te assisteren. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon +32 484 13 78 50 of e-mail, en wij zullen altijd snel reageren op uw verzoek. Wij hopen u snel te horen en staan klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: