EXIT Aksent Kweektafel XL

EP-52150600

Tijdelijk in prijs verlaagd!

255.54

Merk:
Exit Toys
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 198,95

Prijs:

€ 198,95

De EXIT Aksent kweektafel XL is de perfecte oplossing voor kinderen en volwassenen!

Groenten en kruiden kweken met de kinderen is een geweldige manier om hen te interesseren voor tuinieren. Maar als je een kleinere tuin hebt of een verharde ruimte, kan het moeilijk zijn om een kweektafel te vinden die het juiste formaat heeft en genoeg ruimte biedt voor alles.

De EXIT Aksent kweektafel XL is de perfecte oplossing! Hij heeft een ideale hoogte voor kinderen en volwassenen, en ruime afmetingen. Vul de bak, die aan de binnenkant bekleed is met worteldoek, met goede aarde en je kinderen kunnen meteen aan de slag met kweken!

Waarom een kweektafel een must is voor elk gezin

Een van de belangrijkste voordelen van deze kweektafel is dat het op poten staat. Dit biedt een aantal voordelen voor het tuinieren.

Ten eerste is het staande ontwerp van de kweektafel ideaal voor tuinieren in een comfortabele houding. U hoeft niet te bukken of zitten, waardoor u minder snel moe zult worden tijdens het werk. Dit maakt het tuinieren minder vermoeiend en dus ook leuker.

Daarnaast is het ontwerp rondom toegankelijk, wat betekent dat u met meerdere kinderen tegelijkertijd kunt tuinieren. Dit maakt het tuinieren niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een leuke familie activiteit.

Een ander voordeel van het ontwerp op poten is dat het minder toegankelijk is voor huisdieren zoals katten. Dit betekent dat u minder snel last zult hebben van dieren die uw zaailingen of kweeksetjes beschadigen.

Tot slot, is het ontwerp van de kweektafel zo gemaakt dat het eenvoudig schoon te maken is rondom de tafel. Dit betekent dat u snel en efficiënt kunt werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vuil en onkruid.

Kenmerken:

De EXIT Aksent kweektafel XL is een multifunctionele tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De stevige poten zijn gemaakt van kwaliteitshout, en het blad van de tafel is gemaakt van een duurzaam materiaal dat bestand is tegen zowel water als warmte.

Een duidelijk beeld van de grootte:

  • Breedte: 1380 mm

  • Gewicht en omvang

  • Diepte: 940 mm

  • hoogte 500 mm

  • Gewicht: 22,6 kg

FSC

E-woodproducts geeft om het milieu en daarom voeren wij producten met het FSC-keurmerk. Het FSC-label betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Kunnen jullie deze product op elke locatie bezorgen?

Natuurlijk! E-woodproducts vindt goede service belangrijk, daarom bellen wij u een half uur voordat onze bezorgers komen. Verder zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis bezorging!!!!

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.

We horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: