250 cm | Paal rond geschaafd | D8 | Grenen Tuinhout | Behandeld | 1 zijde gepunt - 1 zijde gekroond

EP-4028

Tijdelijk in prijs verlaagd!

19.14

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 15,95

Prijs:

€ 15,95

Deze 8 cm brede houten palen zijn aan één kant glad geschaafd en aan de andere kant puntig. Het gebruikte hout is dennenhout dat met een conserveringsmiddel is geïmpregneerd om het duurzamer te maken.


Met een lengte van 250 cm zijn ze ideaal voor gebruik als steunpalen in een tuin of om de stevigheid van een schutting te versterken. Met een grondboor kunt u deze palen gemakkelijk in de grond planten. Het puntige uiteinde maakt het gemakkelijker om ze in de grond te steken, en ze zullen niet zo snel rotten als onbehandeld hout.


Waarom Midden-Europees grenen hout?


Midden-Europees grenen is een populaire keuze voor meubels en omheiningen vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid. Het is ook gemakkelijk te bewerken, waardoor het onderhoudsarm en betaalbaar is.


Drukimpregnering:


Dit is een techniek die wordt gebruikt om hout te verbeteren door de plank te impregneren met een waterdichte barrière voor een lange levensduur. Drukimpregnering biedt de langdurigste en meest effectieve bescherming die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. Hiermee kunnen waterafstotende producten worden aangebracht op de individuele vezels binnenin het hout zelf, waardoor het vocht wordt ingesloten. Met drukimpregnering kunt u generaties lang van uw natuurlijke houten meubelen genieten door ze te beschermen tegen waterschade en rot.


Palen met een geschaafde afwerking:


Geschaafd hout is hout dat machinaal is gladgemaakt en gevlakt. Schaven wordt gebruikt om het oppervlak van een stuk hout glad te maken, om onregelmatigheden en gebreken in het oppervlak te verwijderen, en om de dikte ervan te verminderen.


Waarvoor kan men lange ronde palen gebruiken?


Lange ronde palen zijn geweldig voor een aantal buitenprojecten. Ze zijn duurzaam, zien er goed uit en gaan bij goed onderhoud zeer lang mee. Het meest gebruikelijke gebruik voor deze palen is in omheiningen, maar u kunt ze ook gebruiken om pergola's of andere soorten prieeltjes te maken. Als u echt iets unieks wilt maken, kunt u overwegen deze palen te gebruiken als steunbalken voor een schuur of hut.


Online houthandel E-woodproducts:


E-woodproduts is een bedrijf dat houtproducten verkoopt voor gebruik in de tuin. De palen, plantenbakken en schuttingen zijn gemaakt van massief hout en komen in verschillende maten, zodat u er een kunt kiezen naar uw smaak of behoeften. E-woodproduts verzendt deze producten door heel Europa: Frankrijk, Duitsland, Nederland en België.


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:8 cm.
Diepte:250 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: