100 cm | Paal rond geschaafd | D6 | Grenen Tuinhout | Behandeld | 1 zijde gepunt - 1 zijde gekroond

EP-4011

Tijdelijk in prijs verlaagd!

4.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 3,95

Prijs:

€ 3,95

Deze 6 cm brede houten palen zijn glad geschaafd, met een vlakke zijde en een puntzijde. Het gebruikte hout is grenen dat geïmpregneerd is met een houtverduurzamingsmiddel. De lengte is 100 cm.


Wat is Midden-Europees grenen hout?


Als we hout kopen, proberen we altijd de beste kwaliteit te vinden. Dat gebeurt alleen als het hout uit een duurzame bron komt en niet op een schadelijke manier is bewerkt. Midden-Europees grenen is een zachthoutsoort. Dennenhout is een van de sterkste en gemakkelijkst te bewerken houtsoorten. Grenen is ook mooi - typisch licht geel-goud met rijke strepen rood door het hout (een extra eigenschap). Het ruikt fris en aangenaam en blijft dat ook!


Onder druk geïmpregneerd "groen", wat betekent dit eigenlijk?


Onder druk geïmpregneerd hout is hout dat is geïmpregneerd met een chemisch verduurzamingsmiddel. Hierdoor is het hout bestendiger en droogt het minder snel uit dan hout dat op een andere manier is geolied of bespoten. Groen verwijst naar de kleur van het hout wanneer het is behandeld met een conserveringsmiddel. De kleur slijt na verloop van tijd en door blootstelling aan het weer, dus het is niet ongewoon dat onder druk behandeld hout er na een paar jaar grijs uitziet.


Wat is geschaafd hout?


Geschaafd hout is hout dat is gladgestreken en gesneden tot een uniforme dikte.


Wat zijn ronde Houten Palen?


Houten ronde palen zijn houten voorwerpen die in verschillende buitenomgevingen worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt om hekken en andere structuren te bouwen, zoals bruggen of vlonders, of ze kunnen gewoon worden gebruikt als decoratieve elementen die aan de grond in uw tuin worden bevestigd.


E-woodproducts Tuinhout


E-woodproducts is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van tuinhout, dat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Of u nu op zoek bent naar iets om uw eigen tuin mee aan te leggen of gewoon wat extra kleur aan uw huis wil toevoegen, wij hebben de producten die u nodig heeft.


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:6 cm.
Diepte:100 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: