75 cm | Paal rond geschaafd | D6 | Grenen Tuinhout | Behandeld | 1 zijde gepunt - 1 zijde gekroond

EP-4010

Tijdelijk in prijs verlaagd!

2.34

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 2,45

Prijs:

€ 2,45

Deze 6 cm brede houten palen zijn glad geschaafd, met een vlakke en een spitse zijde. Het gebruikte hout is dennenhout dat is geïmpregneerd met een conserveringsmiddel dat het duurzamer maakt. Met een lengte van 75 cm zijn ze de perfecte maat voor het maken van een schutting of andere decoratieve elementen in uw tuin.


Wat is Midden-Europees grenen hout?


Als we hout kopen, proberen we altijd de beste kwaliteit te vinden. Dat gebeurt alleen als het hout uit een duurzame bron komt en niet op een schadelijke manier is bewerkt. Midden-Europees grenen is een zachthoutsoort. Dennenhout is een van de sterkste en gemakkelijkst te bewerken houtsoorten. Grenen is ook mooi - typisch licht geel-goud met rijke strepen rood door het hout (een extra eigenschap). Het ruikt fris en aangenaam en blijft dat ook!


Wat betekent behandeld / geïmpregneerd hout?


Hout wordt tijdens het productieproces geïmpregneerd, of onder druk verzadigd, om bescherming te bieden tegen water, vocht en termieten. Drukimpregnatie is een proces waarbij behandeld hout onder druk wordt geïnjecteerd met een verduurzamingsvloeistof zodat deze diep in het hart van het hout doordringt.


De groene schijn op het oppervlak van het hout is een gevolg van het verduurzamingsmiddel. De kleur van behandeld hout kan variëren van gebroken wit tot bruin of groen, afhankelijk van het soort en de hoeveelheid verduurzamingsmiddel dat is gebruikt. Het hout zal zijn groene uiterlijk verliezen als het een tijd in de zon ligt.


Wat is geschaafd hout?


Geschaafd hout is hout dat glad is gemaakt.


Dit proces heet schaven, en wordt gedaan met een machine die een schaaf wordt genoemd. Het hout gaat door de schaaf, en de messen van de machine schaven alle ruwe randen weg, zodat u een mooi vlak oppervlak overhoudt aan alle kanten van uw plank.


Dit is anders dan sommige andere soorten houtproducten, zoals multiplex of fineer (die uit meerdere lagen dunne platen bestaan). Als je met geschaafd hout werkt, hoef je het na het schaven meestal alleen maar licht te schuren om het gebruiksklaar te maken.


Wat zijn ronde Houten Palen?


Houten ronde palen zijn houten voorwerpen die in verschillende buitenomgevingen worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt om hekken en andere structuren te bouwen, zoals bruggen of vlonders, of ze kunnen gewoon worden gebruikt als decoratieve elementen die aan de grond in uw tuin worden bevestigd.


E-woodproducts Tuinhout


E-woodproduts is een bedrijf dat houtproducten verkoopt voor gebruik in de tuin. Zij bieden een grote verscheidenheid aan houten palen, plantenbakken, hekken en meer. Het bedrijf verkoopt zijn producten online en levert ze in Frankrijk, Duitsland, Nederland en België.


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:6 cm.
Diepte:75 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: