Kiosk Rudolph

EP-400174

Tijdelijk in prijs verlaagd!

2159.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.799,95

Prijs:

€ 1.799,95

Een kiosk als verkoopkraam, als eetstandje, als marktkraam, ... of wilt u een privé-bar in uw tuin? De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos!


Kiosk Rudolph is een mooie houten kiosk van grenenhout. Als verkoopkraam of marktkraam biedt hij een grote functionaliteit en met zijn afmetingen 300 x 200 x 251 cm biedt hij voldoende ruimte voor diverse goederen. Kiosk Rudolph heeft een deel kant en klare voorgemonteerde wanden en is eenvoudig in elkaar te zetten. Deze houten kraam wordt standaard geleverd met een optionele vloer en fundering, een dakleer en bevestigingsmaterialen.


Het leuke aan deze kiosk is dat ze beschikt over 2 luiken. De luiken kunnen naar boven toe geopend worden.


Aangezien het hout van deze kiosk niet behandeld is, raden wij u aan om deze zelf te behandelen met Restol UV houtolie. U kunt dit als bijhorend product bestellen.


Bij deze kiosk is de dakbedekking niet inclusief. U kunt bij de bijhorende producten kiezen tussen dakleer, en de verschillende dakshingles.


  • Kiest u dakleer: dan hebt u 1 Eenheid nodig van 10m2
  • Kiest u Shingles: dan hebt u 3 Eenheden nodig van 3m2

Kan E-woodproducts een kiosk als deze leveren?Natuurlijk! En om er zeker van te zijn dat u niet hoeft te wachten op uw levering, bellen wij u 30 minuten voor onze aankomst. Als algemene regel geldt dat de verzendkosten 10 euro per bestelling bedragen, maar hoe meer artikelen er in uw mandje zitten - en hoe groter het mandje in totaal is - hoe lager deze prijs wordt. Zodra er 200 euro is overschreden, zijn er helemaal geen extra verzendkosten meer!Montage:Een handleiding, bevestigingsmateriaal en andere accessoires zijn bij dit pakket inbegrepen. Dit is een zelfbouwproduct, dus u zult het zelf in elkaar moeten zetten. Met behulp van onze handleiding en wat geduld moet dat echter geen enkel probleem zijn! U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over de montage of hulp nodig heeft bij technische problemen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Gewicht (kg):385 kg.
Behandeld:Nee
Afwerking:geschaafd
Constructie:Prefab panelen
Afmetingen:
Hoogte:251 cm
Breedte:300 cm
Diepte:200 cm
Binnenafmetingen:295x195cm (ca.)
Overige kenmerken:
Dakbedekking:Dakleer
Dakoppervlakte:8,20 m2
Deur:Enkele deur
Raam:0
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Inbegrepen
Nokhoogte:251 cm
Diepte Funderingsmaat:300 cm.
Wanddikte:16 mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Kiosk Klaus