VERFIJN houtolie voor zachthouten vlonders (2,5 liter)

EP-382582

Tijdelijk in prijs verlaagd!

93.54

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 77,95

Prijs:

€ 77,95Voor het behandelen van zachthouten vlonders, gaat vergrijzing van hardhout tegen! Op zoek naar extra bescherming van vlonders tegen weer en wind maar wilt u zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke houtkleur blijven? Dan is Vlonderolie van Verfijn de oplossing voor u!

Verfijn olie gaat vergrijzing van hardhout tegen. Het resultaat zal zijn dat de uiteindelijke kleur minder verzadigd is waardoor het oorspronkelijke hout beter zichtbaar blijft. Verfijn olie biedt kleurloze bescherming van het buitenhout.

Eigenschappen:

Op behandeld hout 2 lagen aanbrengen.
Op al het andere hout 3 lagen aanbrengen.

Dekking:

Transparante kleur

In 3 stappen het gewenste resultaat:

1. Voorbereiding:

Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze droog- en stofvrij is. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van een (staal)borstel.

2. Aanbrengen:

Breng Verfijn Vlonderolie aan met een platte kwast, roller of verfspuit. Voor het beste resultaat, is het verstandig om Verfijn Vlonderolie aan te brengen in de lengterichting van het hout. Voor een groot oppervlak kunt u het beste een spuit of roller gebruiken. Ook hiervoor geldt: breng Verfijn Vlonderolie aan in de lengterichting van het hout.

3. Tweede/derde laag aanbrengen:

Twee lagen Verfijn Vlonderolie is voldoende voor bescherming. Voor een meer sprekende kleur kunt u uw hout nog een derde laag Verfijn? Vlonderolie geven. Voor behandeld hout is twee lagen Verfijn Vlonderolie vaak voldoende. Bij al het andere hout kunt u het beste drie lagen Verfijn? Vlonderolie aanbrengen.

Tips / Vragen:

1. Het schuren van uw hout is niet nodig:

Als er een extra glad resultaat gewenst is, kunt u het oppervlak licht opschuren.
Dit kan bijvoorbeeld met een schuurspons.

2. Roer Verfijn? goed op:

Het pigment dat in Verfijn Vlonderolie verwerkt zit, zakt na verloop van tijd naar de bodem van de pot. Het is daarom belangrijk om ook goed over de bodem te roeren. Alleen schudden is niet voldoende. 30 seconden goed roeren is in vele gevallen al genoeg.

3. Groot oppervlak:

Voor het aanbrengen van Verfijn? Vlonderolie op een groot oppervlak, bijvoorbeeld een schutting of groot tuinhuis, kunt u ook een spuit gebruiken. Let er wel op dat u Verfijn Vlonderolie aanbrengt in de lengterichting van het hout.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Vlonderolie
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: