180 cm (1,5 x 14,0) | Fijnbezaagde Plank| Douglas Tuinhout | Onbehandeld

EP-31995

Tijdelijk in prijs verlaagd!

8.34

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 6,95

Prijs:

€ 6,95

Dit product is een geweldige manier om een extra dimensie toe te voegen aan het interieur van uw huis, of volgende tuinproject. De duurzaamheidsklasse van Douglas Onbehandeld hout is 3. Dit betekent dat het (in onbehandelde vorm) 10 tot 15 jaar meegaat.


 


Moet onbehandeld Douglas Tuinhout nog (extra) behandeld worden?


Zoals reeds omschreven in de inleiding, heeft onbehandeld Douglas hout een hoge duurzaamheid. Het hout zal zelfs in onbehandelde vorm 10 tot 15 jaar meegaan.


Wenst u als klant een langere duurzaamheid? Dan kunt u kiezen tussen de 2 volgende opties:
  • U kiest voor behandeld / geïmpregneerd Douglas hout. Hierdoor verhoogt de duurzaamheid van 15 tot 20 jaar.
  • De tweede optie is om uw onbehandeld Douglas tuinhout na aankoop zelf te behandelen. Wij kunnen hierbij Restol UV houtolie aanbevelen. Dit product kan worden gebruikt voor alle soorten hout, inclusief Douglas tuinhout. Het hout gaat dan, mits het jaarlijks instrijken van houtolie, 20 tot 25 jaar mee.
 


Ruw bezaagd, Fijnbezaagd, Glad Geschaafd, wat zijn de verschillen?


Hier schetsen we kort de verschillen tussen ruw gezaagd, fijn gezaagd en glad gezaagd hout.


Een ruw gezaagde plank is hout dat niet geschaafd is tot een egaal oppervlak. Er kunnen wat knikken in zitten en andere onvolkomenheden waardoor het er rustieker uitziet dan geschaafde planken.


Een fijnbezaagde plank is gladder dan een ruw bezaagde plank. De reden is omdat er hier een fijnere zaagtand is gebruikt. Een fijnbezaagde plank is niet geschuurd / geschaafd.


Een glad geschaafde plank is hout dat is geschaafd tot een glad en gelijkmatig oppervlak. De afwerking is gladder dan bij fijnbezaagd hout.


 


Wie kan fijnbezaagd Douglas hout kopen?


Dit is het type klant waar wij mee werken:


- Aannemers: Wij werken met aannemers die op zoek zijn naar het beste hout voor een project. We hebben relaties met enkele van de grootste huizenbouwers in de omgeving, dus we weten wat ze zoeken.


- Interieurontwerpers: Als u op zoek bent naar een houten vloer van hoge kwaliteit die zowel klanten als kopers zal opvallen, dan is fijnbezaagd hout een geweldige optie. Wij hebben klanten die met binnenhuisarchitecten werken en zij vertellen ons dat de houten vloeren mooi zijn, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.


- Detailhandelaren: Wij werken nauw samen met detailhandelaars op zoek naar hoogwaardige houten vloerproducten die goed verkopen in hun winkels. Feit is dat fijnbezaagd hout vaak duurder is dan andere soorten hout, dus het is belangrijk dat u weet wat het de extra kosten waard maakt.


- Particulieren: Fijnbezaagd hout is een populaire keuze voor particuliere klanten die kwaliteit en duurzaamheid in hun huis willen. Het is mooi, duurzaam en staat goed in elke kamer: van entree tot keuken.


 


Douglas Tuinhout te koop bij Houthandel E-woodproducts


Welkom bij E-woodproducts! Wij hebben een grote selectie Douglas tuinhout waaruit u kunt kiezen. Wij vinden dat elke klant het perfecte DouglasHout moet kunnen vinden, en dat het product betaalbaar, duurzaam en mooi moet zijn. Wij zijn er trots op u een grote verscheidenheid aan Douglas Hout te koop aan te bieden in onze online houtwinkel.


Wij wensen u veel plezier bij het winkelen bij ons!


Waarom zou u voor ons kiezen?


Wij bieden een grote verscheidenheid aan maten en soorten, zodat u zeker vindt wat u nodig hebt. Wij bieden ook een snelle doorlooptijd, zodat uw bestelling sneller klaar is dan verwacht. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze jarenlang meegaan.


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Douglas hout
Behandeld:Onbehandeld
Afwerking:Fijnbezaagd
Afmetingen:
Breedte:14
Diepte:180
Overige kenmerken:
PDF documenten: