HOUTEN STAPELPLAATS 194 X 140 CM met roofing

EP-3198R

Tijdelijk in prijs verlaagd!

344.34

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 286,95

Prijs:

€ 286,95

Opslagschuur is de beste manier om uw opslagruimte te organiseren

 

De houten stapelplaats 194 x 140 cm met roofing is een prachtige aanvulling op uw tuinhuis. Deze houten opslagschuur vergroot de bruikbare oppervlakte van uw tuinhuis en biedt u een perfecte plek om brandhout, een kruiwagen of fietsen op te bergen.

De opslagschuur is 2 meter diep en gemaakt van FSC-gecertificeerd grenen, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit maakt de opslagschuur niet alleen stevig en duurzaam, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu.

Het houten dak van de opslagschuur is voorzien van roofing, wat betekent dat het beschermd is tegen regen, sneeuw en andere weersinvloeden. Dit helpt om uw opgeslagen spullen droog en veilig te houden.

De houten stapelplaats is eenvoudig in elkaar te zetten en kan zonder problemen in uw tuin worden geplaatst. Het is een functioneel en mooi aanvulling op uw tuinhuis en zal zorgen voor extra opslagruimte zonder dat uw tuin er rommelig uitziet.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle opslagschuur voor uw tuin, dan is de houten stapelplaats 194 x 140 cm met Roofing een perfecte keuze. Het is een aankoop waar u jarenlang plezier van zult hebben.

 

3 redenen waarom een opslagloods een goede keuze is:

 

1. Een berging kan u helpen uw spullen efficiënter te organiseren en op te bergen.

2. Het is een geweldige manier om uw ruimte optimaal te benutten en rommel te voorkomen door voorwerpen op een afgelegen plaats te zetten die gemakkelijk toegankelijk is wanneer u ze nodig hebt.

3. Het stelt u in staat om waardevol gereedschap te beschermen tegen de elementen, zodat het langer meegaat en niet gaat roesten of roesten door blootstelling aan de elementen.

 

De voordelen van Grenen hout: duurzaamheid, sterkte en gebruiksgemak

 

Grenen hout, ook wel bekend als witpijn of weymouth pine, is een soort van hout dat wordt gewonnen uit de grenenboom. Grenen hout heeft verschillende voordelen, zoals:

  1. Lichtgewicht: Grenen hout is een van de lichtste houtsoorten, wat het gemakkelijk maakt om mee te werken en te transporteren.

  2. Goedkoop: Grenen hout is een van de goedkoopste houtsoorten op de markt, wat het een populaire keuze maakt voor veel bouw- en hout bewerkingsprojecten.

  3. Sterk en duurzaam: Grenen hout is een hardhoutsoort en heeft een hoge dichtheid, waardoor het sterk en duurzaam is. Het is daarom ook geschikt voor toepassingen waar een hoge belasting wordt verwacht.

  4. Makkelijk te verwerken: Grenen hout is gemakkelijk te snijden, te zagen, te schaven en te boren, wat het een gewild materiaal maakt voor houtbewerkers.

  5. Nederlands hout: Grenen hout wordt veelal in Nederland gekapt, waardoor je er zeker van bent dat het hout afkomstig is uit Nederlandse bossen.

  6. FSC-gecertificeerd: Veel grenen hout wordt gekapt onder FSC-gecertificeerde omstandigheden, waardoor je er zeker van bent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

Wat is de oorsprong van het Forest Stewardship Council (FSC) keurmerk en hoe werkt het?

 

FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een internationaal erkend keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Het keurmerk garandeert dat hout en papierproducten afkomstig zijn uit bossen die op verantwoorde wijze zijn beheerd.

FSC is opgericht in 1993 door een groep milieu- en sociale organisaties, indianenstammen en bosbouwbedrijven met als doel een efficiënte manier te bieden om te verzekeren dat bosbouwbedrijven wereldwijd verantwoordelijkheid nemen voor de impact die ze hebben op het milieu, de gemeenschappen en de bossen zelf.

Het FSC-keurmerk heeft drie verschillende categorieën: FSC-gecertificeerd, FSC-gemanaged en FSC-gecontroleerd. FSC-gecertificeerd hout is afkomstig uit bossen die volgens de FSC-normen zijn beheerd en gecontroleerd. FSC-gemanaged hout is afkomstig uit bossen waar een beheersplan is opgesteld dat voldoet aan de FSC-normen, maar nog niet gecontroleerd is. FSC-gecontroleerd hout is afkomstig uit bossen waar een onafhankelijke organisatie controleert of de FSC-normen worden nageleefd.

Het gebruik van FSC-gecertificeerd hout is een belangrijke stap in de richting van duurzaam bosbeheer en helpt bij het behoud van de wereldwijde bossen. Het kopen van producten met het FSC-keurmerk is een manier voor consumenten om hun steentje bij te dragen aan het behoud van onze bossen.

 

In één oogopslag: alle afmetingen:

 

  • Breedte: 194 cm

  • Hoogte: 140 cm

 

Bestel uw product vandaag nog en het wordt binnen enkele dagen geleverd.

 

Vooraf bellen wij u een half uur voor aankomst om zeker te zijn dat u thuis bent. De verzendkosten bedragen maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

Contacteer ons

 

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

We horen graag van u!

 

Laat een recensie achter en win een prijs

 

We horen graag van onze klanten, en we willen u echt bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te sturen. Uw mening is zo belangrijk voor ons, en we hopen dat uw beoordeling andere klanten zal helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Dus, wat kunt u doen?

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres. U maakt dan kans op waardebonnen!

Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven. Als u uw beoordeling verstuurt, maakt u kans op waardebonnen!

Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Behandeld:Niet geïmpregneerd, maar wel verkrijgbaar.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: