Teak tuinbank Roland Garros (200 x 40 cm)

EP-310562

Tijdelijk in prijs verlaagd!

337.14

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 264,95

Prijs:

€ 264,95


De elegante en comfortabele 200 cm lange teakhouten bank "Roland Garros" is de ideale buitenbank voor uw tuin, waarop u in een rustige omgeving kunt ontspannen. De hoogwaardige bank van massief teakhout is, weerbestendig en geschikt voor buitengebruik.

Een van onze favoriete teakhouten banken voor een ontspannende buitenruimte

Met een zithoogte van 44 cm en een ruim zitoppervlak, ontworpen om door 3 tot 4 personen tegelijk te worden gebruikt, zal deze bank snel een favoriet meubelstuk worden in uw tuin of op uw terras of balkon.

Ruime Zitplaatsen & Ideaal voor 3 of 4 personen

De bank is ontworpen om comfortabel met 3 of 4 personen tegelijk te zitten en is daarom een ideaal meubelstuk voor familiebijeenkomsten en sociale evenementen. Het zitgedeelte is ruim genoeg om de gebruiker veel ruimte en comfort te bieden terwijl hij van het buitenleven geniet.

Weerbestendig en geschikt voor buitengebruik

Deze bank is ontworpen voor buitengebruik en is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De bank is gemaakt van weerbestendige materialen en kan de harde elementen van het buitenleven weerstaan zonder tekenen van slijtage of verval te vertonen.

Geen ophaling mogelijk. Wij werken uitsluitend via levering.

U kunt deze tuinbank niet komen ophalen in onze distributiecentra. De reden is dat wij alleen via bezorging werken. Dit is om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service en kwaliteit krijgen bij de aankoop van buitenmeubelen en accessoires bij ons.

Als u product meer kost dan 200 euro, en dat is hier het geval, leveren wij gratis. Dit zorgt ervoor dat u uw bestelling snel en met de best mogelijke kwaliteit ontvangt. Het product is dus alleen verkrijgbaar in onze online winkel.

Is er een montage-service mogelijk?

Voor dit product wel! Voor veel van onze producten bieden wij een professionele montageservice. Zo kunt u nog sneller van uw nieuwe buitenmeubelen genieten. Als u bij ons producten bestelt, worden deze direct bij u thuis afgeleverd door onze medewerkers. Een deskundige monteur monteert het meubel vervolgens volgens de instructies van de fabrikant, zodat het correct en veilig wordt gemonteerd.

E-woodproducts Teak Houten Tuinbanken

Wie zijn we? E-woodproducts is een toonaangevende leverancier en distributeur van teakhouten tuinbanken. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief en leveren kwaliteitsproducten aan klanten over de hele wereld. Ons doel is om onze klanten te voorzien van een uitstekende klantenservice en een gemakkelijke online winkelervaring.

Is het gebruik van Teak hout legaal?

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):25,00 kg
Afmetingen:
Breedte:200 cm.
Diepte:40 cm.
Zithoogte:44 cm.
Zitdiepte:40 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: