Loveseat hardhout relax

EP-310527

Tijdelijk in prijs verlaagd!

454.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 378,95

Prijs:

€ 378,95

Een elegante oplossing voor ontspanning buiten

 

 

De Loveseat Hardhout relax is een meubelstuk van ongeëvenaarde schoonheid en kwaliteit. Gemaakt van duurzaam Hardhout, is deze Loveseat niet alleen een elegante toevoeging aan uw huis of tuin, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu.

De Loveseat is ontworpen om twee personen comfortabel te laten zitten en ontspannen, terwijl het tafeltje tussenin de perfecte plek biedt om een boek, drankje of snack neer te zetten. Het geoliede oppervlak van het Hardhout geeft de Loveseat een unieke uitstraling en zorgt voor langdurige bescherming tegen de elementen.

Met een diepte van 89 cm, lengte van 177 cm en hoogte van 93 cm biedt deze Loveseat voldoende ruimte voor twee personen om comfortabel te zitten en te ontspannen. Het ontwerp van de Loveseat is ook uitnodigend en nodigt uit om heerlijk te ontspannen en te genieten van uw buitenruimte.

Het gebruik van Hardhout in de constructie van deze Loveseat biedt vele voordelen. Ten eerste is Hardhout zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor het ideaal is voor buitenmeubilair. Ten tweede is Hardhout van nature bestand tegen rot en insecten, waardoor het onderhoud en de vervanging van uw meubels beperkt wordt. Ten derde biedt Hardhout een mooie uitstraling, met zijn rijke kleur en unieke korrelpatronen.

Al met al is de Loveseat Hardhout relax een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, mooie en comfortabele zitplaats voor in de tuin of op het terras. De combinatie van Hardhout en de geoliede afwerking bieden een prachtig en stijlvol ontwerp dat jarenlang meegaat en gegarandeerd veel bewonderende blikken zal opleveren.

 

 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Diepte: 89 cm

  • Lengte: 177 cm

  • Hoogte: 93 cm

 

Montage:In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze product ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen.

 

 

Indonesian LEGAL wood:

 

Vanaf maart 2013 moeten onze leveranciers een V-legal certificaat kunnen voorleggen, wat betekent dat het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegale houtkap strafbaar is. Wij garanderen dat alle (hard)houten materialen en producten die wij leveren en importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Ons bedrijf gebruikt kunstmatig gedroogd Hardhout dat een vochtigheidspercentage van 16% heeft bereikt.

 

 

Verzending is één ding, maar service is alles.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

Wij zijn trots op de service die wij bieden en verwelkomen uw feedback!

 

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden die aan uw behoeften voldoen. Maar we weten ook dat uw mening en feedback van onschatbare waarde zijn. Het kan andere klanten helpen beslissen of onze producten geschikt zijn voor hun behoeften.

We willen u uitnodigen om deel uit te maken van ons feedback programma. Door uw ervaring met ons te delen, kunt u ons helpen onze producten en diensten verder te verbeteren en de best mogelijke klantervaring te bieden.

Er zijn twee manieren om uw feedback met ons te delen. U kunt ons een e-mail sturen met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik, indien van toepassing. Dit helpt ons de kwaliteit van onze producten te begrijpen en eventuele verbeteringen aan te brengen.

Een andere manier om uw feedback te delen is door een beoordeling achter te laten op Google Maps. Hiermee kunnen andere klanten uw ervaring met onze producten zien en een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop.

Dus, als u een van onze producten hebt gekocht, nodigen wij u uit om uw ervaring met ons te delen. Wij geloven dat uw mening ertoe doet en dat het delen van uw feedback ons helpt.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Gewicht (kg):58 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: