Hardhouten relax stoel

EP-310525

Tijdelijk in prijs verlaagd!

256.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 213,95

Prijs:

€ 213,95

Tijdloos elegante stoel - perfect voor uw nieuw ingerichte woning!

 

Deze Hardhouten relaxstoel is niet alleen prachtig om te zien, maar ook comfortabel om in te zitten. Met een ergonomisch geronde rugleuning, zitvlak en brede armleuning biedt deze stoel een uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. De rugleuning is zo gevormd dat deze uw rug volgt en ondersteunt, terwijl de zitting zacht en toch stevig is voor een comfortabele zitervaring. De brede armleuningen bieden ook een plek om je armen op te laten rusten terwijl je ontspant.

De stoel is gemaakt van hoogwaardig Hardhout, waardoor deze stoel niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en langdurig kan worden gebruikt. Het hout heeft een prachtige natuurlijke uitstraling die perfect past in elke buitenomgeving. Het vereist minimale onderhoud en kan gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek.

De stoel is ook ontworpen met afmetingen die perfect zijn voor een comfortabele zitervaring. Met een hoogte van 93 cm, een lengte van 75 cm en een diepte van 89 cm is deze stoel groot genoeg om comfortabel in te zitten, maar niet zo groot dat deze teveel ruimte in beslag neemt. Het is perfect voor een moment van ontspanning in de tuin, op het terras, of zelfs in uw woonkamer.

Als u nog meer comfort wilt, kunt u optioneel ook de voetsteun bijbestellen. Hierdoor kunt u uw benen en voeten gemakkelijk omhoog leggen terwijl u ontspant. Dit maakt deze stoel de perfecte keuze voor mensen die hun voeten willen laten rusten na een lange dag werken.

Kortom, deze Hardhouten relaxstoel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en duurzame stoel om te ontspannen. Het ergonomische ontwerp, hoogwaardige materialen en optionele voetsteun maken deze stoel een must-have voor iedereen die waarde hecht aan comfort en kwaliteit.

 

 

Hier zijn enkele voordelen van de Hardhouten relaxstoel:

 

  • Ergonomisch ontwerp

  • Duurzaamheid

  • Optionele footrest

  • Grootte

  • Veelzijdigheid

Al met al biedt de Hardhouten relaxstoel veel voordelen voor mensen die op zoek zijn naar comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid in een meubelstuk. Het ergonomische ontwerp, hoogwaardige materialen en optionele voetsteun maken deze stoel een ideale keuze voor iedereen die wil ontspannen en genieten van zijn of haar omgeving.

 

 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Hoogte: 93 cm

  • Lengte: 75 cm

  • Diepte: 89 cm

 

Montage:In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

 

Indonesian LEGAL wood:

 

Vanaf maart 2013 moeten onze leveranciers een V-legal certificaat kunnen voorleggen, wat betekent dat het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegale houtkap strafbaar is. Wij garanderen dat alle (hard)houten materialen en producten die wij leveren en importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Ons bedrijf gebruikt kunstmatig gedroogd hardhout dat een vochtigheidspercentage van 16% heeft bereikt.

 

Verzending is één ding, maar service is alles.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

Wij zijn trots op de service die wij bieden en verwelkomen uw feedback!

 

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden die aan uw behoeften voldoen. Maar we weten ook dat uw mening en feedback van onschatbare waarde zijn. Het kan andere klanten helpen beslissen of onze producten geschikt zijn voor hun behoeften.

We willen u uitnodigen om deel uit te maken van ons feedback programma. Door uw ervaring met ons te delen, kunt u ons helpen onze producten en diensten verder te verbeteren en de best mogelijke klantervaring te bieden.

Er zijn twee manieren om uw feedback met ons te delen. U kunt ons een e-mail sturen met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik, indien van toepassing. Dit helpt ons de kwaliteit van onze producten te begrijpen en eventuele verbeteringen aan te brengen.

Een andere manier om uw feedback te delen is door een beoordeling achter te laten op Google Maps. Hiermee kunnen andere klanten uw ervaring met onze producten zien en een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop.

Dus, als u een van onze producten hebt gekocht, nodigen wij u uit om uw ervaring met ons te delen. Wij geloven dat uw mening ertoe doet en dat het delen van uw feedback ons helpt.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Gewicht (kg):42 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: