Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Zwembad teststrips (50 stuks)

EP-30978000

Tijdelijk in prijs verlaagd!

15.54

Merk:
Exit Toys
€ 12,95

Prijs:

€ 12,95

EXIT zwembad teststrips (50 stuks)

Met de EXIT zwembad teststrips controleer je de kwaliteit van je zwembadwater. Om het water schoon te houden, raden wij aan het zwembadwater regelmatig te controleren. Met deze 3-in-1 teststrips meet je de kwaliteit van het zwembadwater door middel van het chloorgehalte, de pH-waarde en de totale alkaliteit van het water.
Om de kwaliteit van het water te bepalen, hou je de EXIT zwembad teststrip helemaal onder water. Haal de teststrip er na 5 seconden uit en hou de teststrip horizontaal zonder het water eraf te schudden. Je kunt nu de kleuren op de teststrip vergelijken met de kleuren op de Verpakking:. De lichte kleuren die verschijnen geven een tekort aan, terwijl donkere kleuren duiden op een grote hoeveelheid. De teststrip laat bijvoorbeeld zien of er te veel of juist te weinig chloor in het zwembadwater zit. Nu je dit weet, kun je de hoeveelheid chloor(afgifte) in het water aanpassen.
Wil je schoon en gezond zwembadwater? Test het water dan in ieder geval twee keer per week en onderneem actie als de waarden te hoog of te laag zijn. Is het water afgedekt en wordt er een tijdje niet gezwommen? Dan hoeft het water pas getest te worden wanneer het zwembad weer in gebruik wordt genomen.
Meet aan de hand van de EXIT zwembad teststrips of jouw zwembadwater nog schoon, helder en hygi?nisch genoeg is en hou je zwembad klaar voor gebruik!
Standaard inbegrepen

50 zwembad teststrips

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: