Blokhut Quebec | 415 x 320 + 90 cm dakoversteek

EP-3059L

Tijdelijk in prijs verlaagd!

3115.14

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
- Onbehandeld: 1 tot 9 werkdagen
- Met impregnatie: 6 tot 8 weken
€ 2.595,95

Prijs:

€ 2.595,95

De Blokhut Quebec is een uniek tuinhuis dat uw tuin een extra dimensie geeft. Het is een ideale plek om te ontspannen, te werken of zelfs te feesten met vrienden en familie. Met zijn robuuste uitstraling en stijlvolle afwerking, zal de Blokhut Quebec een prachtige aanvulling zijn op uw tuin.

De wanden van de blokhut zijn opgebouwd volgens het klassieke blokhut-principe en gemaakt van 28mm dik massief vurenhout van het hoge Noorden. Dit geeft de blokhut een stevige en duurzame constructie, waardoor het jarenlang meegaat. De winddichte 3D hoekverbindingen zorgen ervoor dat de blokhut stevig staat en beschermt is tegen de elementen.

Het dak van de blokhut is gemaakt van 15mm dik massief vurenhout van het hoge Noorden. De groene roofing geeft de blokhut een natuurlijke uitstraling en past perfect in de omgeving. De 90 cm dakoversteek biedt extra bescherming tegen de elementen en creëert een prachtig uitzicht vanuit uw tuin.

De binnenmaat van de Blokhut Quebec biedt voldoende ruimte voor al uw tuinbenodigdheden. De dubbele deur en ramen zorgen voor voldoende lichtinval, waardoor de binnenkant van de blokhut altijd helder en ruimtelijk aanvoelt. Met een wandhoogte van 187 cm en een nokhohoogte van 248 cm, biedt de blokhut voldoende hoogte voor comfortabel gebruik. Bovendien biedt de 17 graden dakhelling een perfecte afwatering voor regenwater.

De Blokhut Quebec is voorzien van een dubbele deur met een inox klink met cilinder slot, waardoor uw spullen veilig opgeborgen kunnen worden. De helder glas 4mm beglazing in de deur en ramen zorgen voor een helder uitzicht naar buiten en bieden ook extra lichtinval in de blokhut.

Met een oppervlakte van 13,28 vierkante meter, is de Blokhut Quebec ideaal voor grote tuinen of voor degenen die op zoek zijn naar extra ruimte. De minimale aanbevolen betonmaat van 415x320 cm zorgt ervoor dat de blokhut stevig staat en dat u jarenlang plezier zult hebben van deze prachtige blokhut.

In samenvatting, de Blokhut Quebec is een robuuste en stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Met zijn duurzame constructie, groene roofing en heldere beglazing, is de blokhut de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Laat de Blokhut Quebec uw tuin transformeren en geniet van de extra ruimte en privacy die het biedt.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Niet geïmpregneerd, maar wel verkrijgbaar.
Constructie:Blokhut
Afmetingen:
Hoogte:248 / 187 cm
Breedte:415 cm
Diepte:320 cm
Binnenafmetingen:389,4 x 294,4 cm
Schilderoppervlakte:125 m2
Overige kenmerken:
Dakbedekking:groene roofing
Dakhelling:17 graden
Dakoppervlakte:18,1 m2
Deur:dubbele deur classic opleg
Raam:2 x enkel opengaand raam staand type 1
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Niet inbegrepen
Oppervlakte:13,28 m2
Nokhoogte:248 cm
Diepte dak:416 cm
Breedte dak:435 cm
Mogelijkheid tot maatwerk:Neen
Wanddikte:28 mm
Colli:420 x 110 x 60 cm
PDF documenten: