Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

HARDHOUTEN Container berging enkel (75 x 75 x 135 cm)

EP-291004

Tijdelijk in prijs verlaagd!

425.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 354,95

Prijs:

€ 354,95

Vindt u de vuilniszakken of bakken ook geen zicht in uw tuin? Dan is deze containerkast gegarandeerd de oplossing. Ze is gemaakt uit hardhout (en wordt geleverd in een geoliede uitvoering) en zorgt ervoor dat uw containers (of vuilbakken) uit het zicht staan.

Kan E-woodproducts zo'n containerkast. bij u thuis of bedrijf leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Alle afmetingen op een rij:

- Breedte: 75 cm
- Diepte: 75 cm
- Hoogte: 135 cm

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan de containerkast. ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. Tijdens het bestelproces wordt deze prijs getoond, en kunt u, indien u dat wenst aanvinken als optie.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft ge?mporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Gewicht (kg):50 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: