Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkast Carter (93 x 66 x 189 cm)

EP-290019

Tijdelijk in prijs verlaagd!

419.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 349,95

Prijs:

€ 349,95

De tuinkast is genoemd naar President Carter. Hij was de 39ste president van de Verenigde Staten. Carter was agrariër van beroep, en eigenaar van een pindaplantage. Uiteraard kon hij wat extra werk-of opbergruimte gebruiken! Daarom is deze handige tuinkast naar hem genoemd.

Deze Carter tuinkast, inclusief dakleer, is gemaakt uit behandeld hout. U hoeft deze tuinkast dus niet extra te behandelen.

Kan E-woodproducts zo'n tuinkast bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 93 cm
- Diepte: 66 cm
- Hoogte: 173 / 189 cm

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze tuinkast ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. U kunt deze prijs zien tijdens het bestelproces.

Hebben wij nog andere tuinkasten in ons gamma?

Jazeker, we hebben er meer dan tien in ons aanbod.

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en draagt dit product het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Wie was Jimmy Cartner?

James Earl (Jimmy) Carter jr. (Plains (Georgia), 1 oktober 1924) is een Amerikaans oud-politicus van de Democratische Partij. Hij was de 39e president van de Verenigde Staten van 1977 tot 1981.

Carter, een agrariër van beroep, was eigenaar van een pindaplantage in Georgia en van 1971 tot 1975 gouverneur van die staat. Hij stelde zich kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 1976 en versloeg de zittende president, de republikein Gerald Ford. In de presidentsverkiezingen van 1980 werd Carter verslagen door de Republikeinse kandidaat Ronald Reagan.

Na zijn presidentschap zette Carter zich in als activist en schreef meer dan twintig boeken. In 2002 werd Carter onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede vanwege zijn inzet voor mensenrechten.

(Bron: Wikipedia)

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):60 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:174 / 189
Breedte:93
Diepte:66
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:189
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Carter