Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkast Nixon (152 x 73 x 170/182 cm)

EP-290003

Tijdelijk in prijs verlaagd!

611.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 509,95

Prijs:

€ 509,95

Hebt u extra werk-of opbergruimte nodig in uw tuin? Bijvoorbeeld voor het opbergen van tuingereedschap of andere tuinspullen. Deze behandelde Nixon-tuinkast kan een oplossing bieden.Deze tuinkast is gemaakt uit behandeld hout. Het is niet noodzakelijk om deze tuinkast extra te behandelen. Toch, om de duurzaamheid van dit product aanzienlijk te verlengen raden houtspecialisten het aan om het hout extra te behandelen met houtolie. Deze Nixon-tuinkast wordt in pakketvorm geleverd. De panelen zijn dus voorgemonteerd, en het dakleer krijg je er ook gratis bij. Er worden geen extra legplanken voor binnenin meegeleverd.

Deze kast heeft dubbele deuren. Hierdoor is de tuinkast optimaal toegankelijk. De panelen zijn 16mm dik, en er is een houten vloer.

Kan E-woodproducts zo'n Ford tuinkast bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 152 cm
- Diepte: 73 cm
- Hoogte: 170 cm (hoogte voorkant) -182 cm (hoogte achterkant)

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze tuinkast ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. U kunt deze prijs zien tijdens het bestelproces.

Hebben wij nog andere tuinkasten in ons gamma?

Jazeker, we hebben er meer dan 10 in ons aanbod.

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en draagt dit product het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Wie was president Richard Nixon?

Hij was de 37 ste president van de Verenigde Staten (van 1969 tot 1974). Zijn presidentschap wordt gekenmerkt door de Vietnamoorlog en het groeiende verzet daartegen in de Verenigde Staten. Hij was de eerste president die vrijwillig aftrad. Zijn positie was door het Watergateschandaal onhoudbaar geworden.

Nixon werd in een arm gezin geborden. Zijn vader had een kruidenierswinkel en een benzinestation. Nixon was getalenteerd, maar zijn familie kon het niet veroorloven om hem aan een dure universiteit te laten studeren. Daarom studeerde hij eerst in een lokale Quakerschool. Daarna werd hem een studiebeurs aangeboden voor een rechtenopleiding aan de Harvard University. Helaas moest hij dat weigeren omdat hij thuis niet gemist kon worden. Pas later ging hij dan met een beurs naar de pas opgerichte rechtenopleiding van Duke University.

(bron: Wikipedia)

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:170 / 182
Breedte:152
Diepte:73
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:182
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Nixon