Teak Bloembak Kalimantan (40 x 40 x 45 cm)

EP-250320

Tijdelijk in prijs verlaagd!

143.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 109,95

Prijs:

€ 109,95

Bloembak teak Kalimantan is een geweldige aanvulling op uw buitenruimte!

Deze prachtige teakhouten bloembak is een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte. Hij is gemaakt van de hardhoutsoort teak, die van nature duurzaam en waterdicht is, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben!

U kunt deze set in een handomdraai in elkaar zetten. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt - je hoeft het alleen maar in elkaar te zetten.

Deze teakhouten bloembakken worden machinaal gemaakt van Indonesisch teakhout. Dit hout bezit beschermende oliën, waardoor het van nature duurzaam is voor buitengebruik. Daarom is het niet nodig om deze meubels te behandelen. Wel zullen weersinvloeden het hout een natuurlijke patina grijze kleur geven. Desgewenst kunt u dit natuurlijke verouderingsproces tegengaan door uw meubels regelmatig met houtolie te behandelen.

U kunt de binnenkant van uw meubels bekleden met anti-worteldoek, zodat de wortels van uw planten niet door de bak naar buiten groeien! Dit materiaal is waterdoorlatend en voorkomt dat de wortels van de planten door de container naar buiten groeien.

Wat is teakhout?

Teak is een tropisch hardhout dat vaak wordt gebruikt voor buitenmeubilair en andere producten, zoals bloembakken. Het wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid en rotbestendigheid, en om zijn vermogen om de elementen en insecten te weerstaan. Teak heeft ook een mooi uiterlijk dat na verloop van tijd goed veroudert, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor huiseigenaren die willen investeren in duurzame meubels of andere producten.

Wat zijn de beste manieren om uw teakhouten plantenbak te beschermen tegen schade?

Als u uw teakhouten plantenbak op zijn best wilt houden, zijn hier enkele tips:

-Verwijder overtollig water met een zachte doek.

-Veeg de plantenbak vervolgens af met een vochtige doek.

-Als er nog vuil of ander materiaal op zit, gebruik dan schuurpapier om het weg te poetsen.

Welke olie raadt u aan voor teakhouten plantenbakken?

De beste oliën voor teakhouten bloembakken zijn Restol Bruin of donkerder, vanwege de sterke vergrijzing van deze houtsoorten.

De belangrijkste reden waarom u Restol Brown of donkerder moet kiezen, is dat deze kleuren goed zullen verouderen met het teakhout. Als u een lichtere kleur kiest, lijkt het meer op verf dan op echt hout en gaat het minder lang mee.

U kunt Restol Brown ook gebruiken als u uw teakhout bloembak een nieuwe kleur wilt geven, maar toch zijn oorspronkelijke uiterlijk wilt behouden.

We brengen uw teakhouten plantenbakken tot aan uw deur.


Bij E-woodproducts weten we hoe belangrijk een goede service voor u is. Daarom bellen wij u 30 minuten voordat uw bestelling aankomt.

De verzendkosten zijn maximaal 10 euro! Hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro kunt u rekenen op gratis verzending.

Montage:

In dit pakket vindt u een handleiding en al het benodigde bevestigingsmateriaal.

Desgewenst kan hij ook ter plaatse worden gemonteerd door een van onze vakmensen.

In één oogopslag ziet u alle afmetingen van deze product.

  • Hoogte: 45 cm.
  • Breedte: 40 cm
  • Lengte: 40 cm.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legaal certificaat te hebben. Hiermee wordt gecertificeerd dat zij geen hout en houtproducten van illegaal gekapte bomen op de EU-markt brengen. Het meenemen van hout uit illegale bron is zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat alle (hard)houtmaterialen en -producten die het levert en laat importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Contacteer ons!

Wij zijn er voor u.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw bloembak.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en ons assortiment, en we horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):10 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: