Teak Bloembak Java (35 x 35 x 70 cm)

EP-250250

Tijdelijk in prijs verlaagd!

133.14

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 99,95

Prijs:

€ 99,95

Teak Bloembak: Een prachtige manier om uw eigen bloemen te kweken

Deze prachtige bloembak is gemaakt van de hardhoutsoort teakhout.

Het pakket wordt geleverd als bouwpakket, en u zult het in enkele minuten in elkaar kunnen zetten.

Deze teakhouten bloembakken worden machinaal gemaakt van Indonesisch teakhout. Dit hout bezit beschermende oliën, waardoor het van nature duurzaam is voor buitengebruik. Het behandelen van deze meubels is dan ook niet nodig. Wel zullen weersinvloeden het hout een natuurlijke patina-grijze kleur geven. Desgewenst kunt u dit natuurlijke verouderingsproces tegengaan door uw meubels regelmatig te behandelen met houtolie.

U kunt de binnenkant van uw meubel bekleden met antiworteldoek, zodat plantenwortels niet door de bak heen groeien - dit materiaal is waterdoorlatend en voorkomt dat de wortels door de bak heen groeien.

Wat is teakhout?

Teakhout is een soort hardhout dat afkomstig is van de teakboom, die voorkomt in India en Zuidoost-Azië. De naam komt van het Sanskriet woord tikka, wat "dat wat geneest" betekent.

De boom wordt ongeveer 60 meter hoog en heeft bladeren als een eik, maar met veel kortere takken. De bladeren worden gebruikt om een kruidenthee van te maken die veel voordelen voor de gezondheid zou hebben. De teakboom kan honderden jaren oud worden.

Een van de beste dingen van teakhout is zijn duurzaamheid! Het is bestand tegen waterschade, waardoor het perfect is voor buitenmeubilair of terrassets. Teakhout kan ook binnenshuis worden gebruikt als vloerbedekking of lambrisering omdat het zo stevig is. Teak is ook bestand tegen insecten en rot - zolang het niet wordt blootgesteld aan zout water of andere chemicaliën (zoals chloor).

Teak wordt vaak gemengd met andere houtsoorten bij het bouwen van meubels omdat het zo sterk is - het kan veel slijtage verdragen zonder al te snel beschadigd te raken.

Wat is de beste manier om een teakhouten bloembak te onderhouden?

Als u op zoek bent naar de beste manier om uw teakhouten plantenbak op zijn best te houden, volgen hier enkele tips:

-Veeg overtollig water af met een zachte doek.

-Veeg daarna de plantenbak af met een vochtige doek.

-Als er nog vuil of ander materiaal op zit, gebruik dan schuurpapier om het weg te poetsen.

Wat zijn de beste oliën voor teakhouten bloembakken?

De beste oliën voor teakhouten bloembakken zijn Restol Bruin of donkerder, vanwege de sterke vergrijzing van deze houtsoorten.

De belangrijkste reden waarom u Restol Brown of donkerder moet kiezen, is dat deze kleuren goed zullen verouderen met het teakhout. Als u een lichtere kleur kiest, lijkt het meer op verf dan op echt hout en gaat het minder lang mee.

U kunt Restol Brown ook gebruiken als u uw teakhout bloembak een nieuwe kleur wilt geven, maar toch zijn oorspronkelijke uiterlijk wilt behouden.Levering van uw teakhouten plantenbak(ken) aan huis, bedrijf of school.


We weten hoe belangrijk goede service voor u is, dus we bellen u 30 minuten voordat uw bestelling aankomt. Bij E-woodproducts zijn de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro kunt u rekenen op gratis verzending.


Montage:

In dit pakket vindt u alle benodigde materialen en instructies voor de montage van uw bloembak. Als u het liever door een van onze experts laat monteren, kan dat ook!

Alle afmetingen in één oogopslag

  • Hoogte: 70 cm.
  • Breedte: 35 cm
  • Lengte: 35 cm.Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legaal certificaat te hebben. Hiermee wordt gecertificeerd dat zij geen hout en houtproducten van illegaal gekapte bomen op de EU-markt brengen. Het meenemen van hout uit illegale bron is zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat alle (hard)houtmaterialen en -producten die het levert en laat importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Heeft u vragen of zorgen? We horen graag van u!


Wij zijn er voor u.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en ons assortiment, en we horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):10 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: