Teak Bloembak Lombok (45 x 45 x 47 cm)

EP-250230

Tijdelijk in prijs verlaagd!

111.54

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 92,95

Prijs:

€ 92,95

De Teak Bloembak Lombok is een prachtige bloemenbak gemaakt van de hardhoutsoort teak. Deze bloembak heeft de afmetingen 45 x 45 x 47 cm en wordt geleverd als bouwpakket.
 

Materiaal:


De bloembakken zijn gemaakt van Indonesisch teakhout. Dit hout bezit beschermende oliën waardoor het van nature duurzaam is voor buitengebruik. Het hout zal door weersinvloeden een natuurlijke patinagrijze kleur krijgen. Indien gewenst kan de kleur behouden worden door het hout met regelmaat te behandelen met houtolie. Voor het bekleden van de binnenzijde kunt u anti-worteldoek gebruiken om te voorkomen dat de wortels van de beplanting door de bak naar buiten groeien.
 

Montage:


In het bouwpakket vindt u een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal. Indien gewenst, kan de bloembak ook ter plaatse worden gemonteerd door een van onze vakmensen.
 

Afmetingen:

 

 

  • Hoogte: 47 cm.
  • Breedte: 45 cm
  • Lengte 45 cm.


Legaal hout:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al het (hard)houten materiaal en producten die wij leveren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):15 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: