Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Zandbak Douglas Roy: Het Perfecte Speelparadijs voor Kinderen

Oorspronkelijke prijs €149,95 - Oorspronkelijke prijs €149,95
Oorspronkelijke prijs
€149,95
€149,95 - €149,95
Huidige prijs €149,95

Ontdek de magie van eindeloos buitenspelen met onze Zandbak Douglas Roy, een meesterwerk ontworpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te voeden. Gemaakt van hoogwaardig douglas hout, staat deze zandbak garant voor jaren speelplezier in de achtertuin.

Met deksel/zitbank: De Zandbak Douglas Roy onderscheidt zich door zijn innovatieve deksel dat gemakkelijk omgevormd kan worden tot een comfortabele zitbank. Dit slimme ontwerp biedt niet alleen een nette oplossing om het zand schoon en droog te houden wanneer het niet gebruikt wordt, maar het biedt ook een gezellige zitplaats voor ouders om dicht bij hun kleintjes te blijven tijdens het spelen.

Afmetingen voor grenzeloos plezier: Met zijn genereuze afmetingen van 120 x 120 x 30 cm (LxBxH) biedt deze zandbak voldoende ruimte voor meerdere kinderen om samen te spelen, kastelen te bouwen, en schatten te graven.

Duurzaamheid en stijl: De hoekstukken van de zandbak zijn zwart geïmpregneerd, wat niet alleen zorgt voor een langere levensduur maar ook een moderne touch geeft aan het traditionele zandbakontwerp. De houtdikte van 18 mm verzekert een robuuste constructie die bestand is tegen alle avonturen die kinderen kunnen bedenken.

Wat is Douglas Hout?

Douglas hout, afkomstig uit de bossen van Europa, staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten. Dit maakt het een ideale keuze voor buitenspeelgoed en tuinmeubilair. Het hout heeft een warme, roodbruine kleur die na verloop van tijd evolueert naar een charmante zilvergrijze tint, perfect voor het toevoegen van een natuurlijk element aan uw tuin. Met zijn robuuste kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht, biedt douglas hout een veilige en stijlvolle speelomgeving voor kinderen.

De Zandbak Douglas Roy: Waar Spel en Natuur Samenkomen

Met de Zandbak Douglas Roy kiest u niet alleen voor een speeltoestel, maar voor een bron van eindeloze avonturen en verhalen. Dit is de plek waar uw kinderen leren, groeien en hun meest dierbare herinneringen zullen maken. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid, en plezier met deze prachtige aanwinst voor uw tuin.





Materiaalsoort:

Douglas Hout

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 2-5 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 3-6 werkdagen
Luxemburg: 4-7 Werktage
Deutschland: 4-15 Werktage
France: 6-20 jours ouvrables

SKU EP-12015

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Inspiratie of advies nodig?

Bij E-woodproducts.com begrijpen we dat de overgang van interieur naar exterieur naadloos en stijlvol moet zijn. Ontdek ons veelzijdige assortiment dat beide werelden met elkaar verbindt. Van elegante houten meubelstukken die uw woonkamer verrijken tot robuuste tuinsets die elke buitenruimte transformeren, wij hebben alles om uw thuis zowel binnen als buiten een unieke uitstraling te geven. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de perfecte items die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op via +32 470 66 15 84 of stuur een e-mail naar support@e-woodproducts.com. Laat u inspireren door E-woodproducts.com en maak van uw huis een harmonieus en stijlvol geheel.

Op zoek naar inspiratie? Ontdek onze unieke collecties.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken