Douglas enkele buitenkeuken (92 x 62 cm) met deuren

EP-1006138

Tijdelijk in prijs verlaagd!

718.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 599,95

Prijs:

€ 599,95

Buitenkeuken(Douglas enkele) is een prachtige, functionele toevoeging aan uw tuin!

Douglas enkele buitenkeuken met deuren is een flexibel systeem dat zich aanpast aan elke tuin of situatie. keuken wordt verzekerd door het frame, dat is gemaakt van Douglas hout van 4,5 x 7,5 cm, en de muren, die zijn gemaakt van verlijmde planken van 1,6 x 11,6 cm.

De deuren van deze buitenkeuken zijn gemaakt van roestvrij staal met een luxe deurknop, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt de keuken geschikt voor gebruik in elk klimaat en weersomstandigheden.

Het blad van deze buitenkeuken is van hardsteen met een dikte van 3 cm, waardoor het niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Dit hardstenen werkblad is slijtvast, waterdicht en hittebestendig, ideaal voor koken en bereiden van maaltijden in de buitenlucht. De Douglas Dubbele Buitenkeuken is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een elegante en functionele buitenkeuken.

Wat is Douglas hout?

Douglas hout is een prachtig en duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt voor de bouw van woningen, schuren, tuinhuizen en andere buiten structures. Het is een zeer harde en stevige houtsoort met een unieke, warme uitstraling.

Douglas hout wordt gewonnen uit de Douglas den, een inheemse boomsoort die groeit in de bossen van Noord-Amerika en Europa. Deze bomen kunnen zeer oud worden en worden vaak meer dan 100 jaar oud. Douglas hout is zeer duurzaam en rot vrij, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenconstructies.

Een van de grootste voordelen van Douglas hout is dat het natuurlijk bestand is tegen insecten, schimmels en rotting. Dit maakt het een uitstekende keuze voor buitenkeukens, tuinhuizen en andere constructies die gedurende lange tijd blootgesteld zijn aan weersomstandigheden.

Douglas hout is ook een ecologisch verantwoorde keuze. De bomen worden vaak gekweekt in duurzaam beheerde bossen en de productie van Douglas hout heeft minder impact op het milieu dan veel andere houtsoorten.

Douglas hout is ook een esthetisch aantrekkelijke keuze, het heeft een warme en natuurlijke uitstraling, die goed past bij de meeste buitenomgevingen. Het is ook gemakkelijk te bewerken, te verven of te beitsen, zodat het aan elke smaak kan worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van deze keuken?

  • Geschikt voor elke tuin en situatie: Door het losse module systeem is deze keuken flexibel en eenvoudig aan te passen aan de afmetingen van uw tuin en de situatie waarin u wilt plaatsen.

  • Duurzaamheid: De Douglas houten modules zijn zeer duurzaam en rot vrij, dit maakt de keuken geschikt voor buitengebruik en zorgt dat hij lange tijd mee gaat.

  • Esthetisch aantrekkelijk: De warme uitstraling van Douglas hout, in combinatie met het hardstenen bovenblad, zorgt voor een stijlvolle en natuurlijke afwerking.

  • Stabiel: De verstelbare voetjes zorgen voor een stabiele ondergrond, waardoor de keuken altijd veilig en stevig staat.

  • Hoogwaardige afwerking: De keuken is voorzien van hoogwaardige RVS keukenscharnieren en een luxe deurknop, dit zorgt voor een stijlvolle en praktische afwerking.

Bestel uw product vandaag nog en het wordt binnen enkele dagen geleverd.

Vooraf bellen wij u een half uur voor aankomst om zeker te zijn dat u thuis bent. De verzendkosten bedragen maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

In één oogopslag: alle afmetingen:

  • Hoogte: 91 cm

  • Lengte: 62 cm

  • Diepte: 56 cm

Montage:

Het pakket bevat een handleiding en alle benodigde montagematerialen voor de montage.

Indien gewenst kunnen onze vakmensen de buitenkeuken ook ter plaatse voor u monteren.

Contacteer ons

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

We horen graag van u!

Laat een recensie achter en win een prijs

We horen graag van onze klanten, en we willen u echt bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te sturen. Uw mening is zo belangrijk voor ons, en we hopen dat uw beoordeling andere klanten zal helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Dus, wat kunt u doen?

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres. U maakt dan kans op waardebonnen!

Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven. Als u uw beoordeling verstuurt, maakt u kans op waardebonnen!

Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Europese Douglas
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):47 kg.
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: