Douglas buitenkeuken element enkel (168 x 62 cm)

EP-1006136

Tijdelijk in prijs verlaagd!

898.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 748,95

Prijs:

€ 748,95

Buitenkeuken(Douglas): Creëer uw eigen droomkeuken voor buiten

 

De Douglas buitenkeuken element enkel is een los module systeem en is daarom geschikt voor elke tuin en situatie. Het is gemaakt van hoogwaardige Douglas houten modules en is voorzien van verstelbare voetjes.

Met een frame van Douglas regels 4,5 x 7,5 cm en wanden van Douglas verlijmde planken 1,6 x 11,6 cm is deze buitenkeuken zowel stevig als duurzaam. De deuren zijn voorzien van hoogwaardige RVS keukenscharnieren en een luxe deurknop. Het bovenblad is gemaakt van hardsteen met een dikte van 3 cm, waardoor het niet alleen mooi is maar ook nog eens functioneel is.

 

Wat is Douglas hout?

 

Douglas hout is een prachtig en duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt voor de bouw van woningen, schuren, tuinhuizen en andere buiten structures. Het is een zeer harde en stevige houtsoort met een unieke, warme uitstraling.

Douglas hout wordt gewonnen uit de Douglas den, een inheemse boomsoort die groeit in de bossen van Noord-Amerika en Europa. Deze bomen kunnen zeer oud worden en worden vaak meer dan 100 jaar oud. Douglas hout is zeer duurzaam en rot vrij, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenconstructies.

Een van de grootste voordelen van Douglas hout is dat het natuurlijk bestand is tegen insecten, schimmels en rotting. Dit maakt het een uitstekende keuze voor buitenkeukens, tuinhuizen en andere constructies die gedurende lange tijd blootgesteld zijn aan weersomstandigheden.

Douglas hout is ook een ecologisch verantwoorde keuze. De bomen worden vaak gekweekt in duurzaam beheerde bossen en de productie van Douglas hout heeft minder impact op het milieu dan veel andere houtsoorten.

Douglas hout is ook een esthetisch aantrekkelijke keuze, het heeft een warme en natuurlijke uitstraling, die goed past bij de meeste buitenomgevingen. Het is ook gemakkelijk te bewerken, te verven of te beitsen, zodat het aan elke smaak kan worden aangepast.

 

De buitenkeuken van E-woodproducts heeft vele voordelen, zoals:

 

  • Geschikt voor elke tuin en situatie: Door het losse module systeem is deze keuken flexibel en eenvoudig aan te passen aan de afmetingen van uw tuin en de situatie waarin u wilt plaatsen.

  • Duurzaamheid: De Douglas houten modules zijn zeer duurzaam en rot vrij, dit maakt de keuken geschikt voor buitengebruik en zorgt dat hij lange tijd mee gaat.

  • Esthetisch aantrekkelijk: De warme uitstraling van Douglas hout, in combinatie met het hardstenen bovenblad, zorgt voor een stijlvolle en natuurlijke afwerking.

  • Stabiel: De verstelbare voetjes zorgen voor een stabiele ondergrond, waardoor de keuken altijd veilig en stevig staat.

  • Hoogwaardige afwerking: De keuken is voorzien van hoogwaardige RVS keukenscharnieren en een luxe deurknop, dit zorgt voor een stijlvolle en praktische afwerking.

 

E-woodproducts levert deze product graag bij u thuis of bij uw bedrijf.

 

Vooraf bellen wij u een half uur voor aankomst om zeker te zijn dat u thuis bent. De verzendkosten bedragen maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

De afmetingen van de keuken zijn:

 

De buitenkeuken heeft een diepte van 56 cm, een lengte van 62 cm en een hoogte van 168 cm.

 

Montage:

 

Het pakket bevat een handleiding en alle benodigde montagematerialen voor de montage. Indien gewenst kunnen onze vakmensen de buitenkeuken ook ter plaatse voor u monteren.

 

Neem contact met ons op

 

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

 

 

Door een recensie achter te laten, vergroot je je kansen om te winnen.

 

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Europese Douglas
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):88 kg.
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: