Composiet hoekprofiel / plint 4 x 4 x 300 cm, antraciet.

EP-1001353

Tijdelijk in prijs verlaagd!

16.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 9,95

Prijs:

€ 9,95

Onze composiet hoekprofielen zijn speciaal ontworpen voor het afwerken van hoeken van structuren zoals huizen, garages, schuren, enz. Ze zijn gemaakt van een combinatie van kunststof en glasvezel, waardoor ze sterk, corrosiebestendig en bestand tegen weersinvloeden zijn. Onze hoekprofielen zijn verkrijgbaar in de kleur antraciet en hebben de afmeting 4 x 4 x 300 cm.

 

Is dit hoekprofiel bestand tegen weersinvloeden?

 

Onze composiet hoekprofielen zijn gemaakt van een combinatie van kunststof en glasvezel, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, zon en extreme temperaturen. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitenprojecten.

 

Kan dit hoekprofiel worden gebruikt in combinatie met andere materialen zoals hout of staal?

 

Onze composiet hoekprofielen kunnen worden gebruikt in combinatie met andere materialen zoals hout of staal, zolang deze een geschikte ondergrond bieden voor montage. Ook kunnen ze worden gebruikt in combinatie met andere composietmaterialen. We adviseren wel altijd om contact op te nemen met onze technische dienst als u twijfelt over de geschiktheid van de ondergrond of de compatibiliteit met andere materialen.

 

Is dit hoekprofiel gemakkelijk te snijden of te bewerken voor aanpassing aan specifieke afmetingen?

 

Onze composiet hoekprofielen zijn gemakkelijk te snijden of te bewerken met gewone hout- of metaalsnijwerktuigen, zodat ze kunnen worden aangepast aan specifieke afmetingen of vormen. Hierdoor kunt u de profielen aanpassen aan de specifieke eisen van uw project. We adviseren wel altijd om contact op te nemen met onze technische dienst voor specifieke aanbevelingen en voorzorgsmaatregelen.


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hout Kunststof Composiet (HKC)
Afmetingen:
Breedte:4 cm.
Diepte:300
Overige kenmerken:
PDF documenten: