Tuintegel 100 x 100 cm, latdikte 14 mm.

EP-10010

Tijdelijk in prijs verlaagd!

27.54

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 26,95

Prijs:

€ 26,95

Tuintegel 100 x 100 cm, latdikte 14 mm, ook wel houten terrastegels genoemd, zijn een perfect alternatief voor vlonderplanken. Deze vierkante tegels zijn vanwege hun lage gewicht ideaal voor gebruik op een dakterras, balkon of buitenvloer. Bovendien hebben ze een warme, natuurlijke uitstraling en zijn ze geschikt als tijdelijke vloer op tegeldragers op een beurs. In deze tekst bespreken we waarom houten tuintegels een goed alternatief zijn voor vlonderplanken, hoe je ze kunt gebruiken en welke voordelen ze bieden.

 

Waarom zijn houten tuintegels een goed alternatief voor vlonderplanken?

 

Houten tuintegels zijn een goed alternatief voor vlonderplanken omdat ze licht van gewicht zijn en makkelijk te installeren. Bovendien zijn ze minder onderhoudsintensief dan vlonderplanken en hebben ze een warme, natuurlijke uitstraling. Ook is het gebruik van houten tuintegels een duurzamere optie, aangezien ze gemaakt zijn van hout uit duurzaam beheerde bossen.

 

Hoe kunt u houten tuintegels gebruiken op een dakterras, balkon of buitenvloer?

 

Houten tuintegels kunnen op verschillende manieren worden gebruikt op een dakterras, balkon of buitenvloer. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een pad te creëren, of om een gezellige zithoek te maken. Ook kunt u ermee een afscheiding creëren, of een deel van uw terras afbakenen. Het is zelfs mogelijk om een houten tuintegel te gebruiken als tijdelijke vloer op tegeldragers op een beurs.

 

Hoe kan een tijdelijke vloer met houten tuintegels eruit zien op een beurs?

 

Een tijdelijke vloer met houten tuintegels op een beurs kan er prachtig uitzien. De warme, natuurlijke uitstraling van houten tuintegels geeft een gezellige sfeer aan de stand. Bovendien zijn houten tuintegels een duurzame oplossing, aangezien ze gemaakt zijn van hout uit duurzaam beheerde bossen.

 

Wat zijn de voordelen van houten tuintegels?

 

  • Licht van gewicht en makkelijk te installerenOnderhoudsarm

  • Warme, natuurlijke uitstraling

  • Duurzame oplossing gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen

 

Wat is de levensduur van houten tuintegels?

 

De levensduur van houten tuintegels hangt af van de kwaliteit van het hout en het onderhoud dat het krijgt. Goed onderhouden houten tuintegels kunnen jarenlang meegaan. Bovendien is het aan te raden om houten tuintegels te behandelen met een speciale olie of beits om de levensduur te verlengen.

 

Zijn houten tuintegels slipvast?

 

Houten tuintegels kunnen glad zijn wanneer ze nat zijn, daarom is het aan te raden om slipvaste tegels te gebruiken of om antislipcoating toe te voegen aan de tegels.

 

Hoe worden houten tuintegels onderhouden?

 

Houten tuintegels kunnen worden onderhouden door regelmatig te schoon te maken met een bezem of bladblazer en te behandelen met een speciale olie of beits. Het is ook aan te raden om houten tuintegels te beschermen tegen vocht door ze regelmatig te controleren op scheuren of beschadiging.

 

Conclusie:

 

Houten tuintegels zijn een perfect alternatief voor vlonderplanken. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk te installeren, onderhoudsarm en hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn ze gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen, wat maakt dat het een duurzame oplossing is. Met de juiste verzorging en onderhoud kan de levensduur van de houten tuintegels jarenlang meegaan.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Breedte:10
Diepte:10
Overige kenmerken:
PDF documenten: