Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

HOESLAKEN 180 cm

BH180

Tijdelijk in prijs verlaagd!

56.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 46,95

Prijs:

€ 46,95

Bied uw picknicktafels de ultieme bescherming met deze duurzame PVC-beschermhoes. Dankzij dit waterdichte hoeslaken verlengt u de levensduur van uw E-woodproduct en bewaart het hout langer zijn topkwaliteit. Deze zwarte hoes is gemaakt uit PVC en polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt om tuinmeubelen te beschermen, want het is weersbestendig, slijtvast en vraagt geen onderhoud. Onderaan het hoeslaken bevindt zich een opspansysteem, waardoor u dit product stevig kunt aanbrengen rond uw KING-producten.

Dit hoeslaken is geschikt voor KING Picknicktafels 180cm of producten met de volgende maximale afmetingen (180cm x 162cm x 77cm) (Lengte x Breedte x Hoogte).

Wat is PVC?

PVC of polyvinylchloride is een duurzaam kunststof dat wordt geproduceerd uit aardolie en zout.

Wat is polyester?

Polyester is een synthetische vezel en is uiterst scheurvast, neemt weinig vocht op, zijn elastisch en kreukvrij. Polyester heeft dankzij de kromming van de vezel een zeer goede veerkracht en is zeer licht.

Wat is het verschil tussen PE (Polyethyleen) en PVC?

PE is minder duurzaam dan PVC omdat ze meestal in een lichtere uitvoering voorkomen bij hoeslakens Bijvoorbeeld 200 gr/m2 PE tegenover 500 gr/m2 PVC. Beschermhozen in PE zijn dan ook opmerkelijk goedkoper dan PVC beschermhoezen.
De uitstraling van een PVC beschermhoes is ook veel chiquer dan een PE beschermzeil die er eerder goedkoop en plastiekerig uitziet.
Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:PVC - Polyester
Leeftijd:18 tot 99
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: