Zwembaden Hoog FH-G100 - Hoge kwaliteit en veiligheid voor kinderen

Met de "Zwembaden Hoog FH-G100" van ons kunnen kinderen veilig en met veel plezier genieten van het zwemmen. De zwembaden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kwaliteit en duurzaamheid

 

De "Zwembaden Hoog FH-G100" zijn uitgevoerd met sterke 3-laags wanden, van PVC en polJate. Ontdek hoe stevig een rond opzet zwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke poten zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat.

 

Veiligheid voor kinderen

 

Veiligheid is een topprioriteit bij ons, en dat geldt ook voor deze product. De zwembaden zijn voorzien van een stevige trap zodat kinderen makkelijk in en uit het water kunnen komen, en de rand van het zwembad is hoog genoeg om te voorkomen dat kinderen er per ongeluk uit vallen.

 

Eenvoudige installatie

 

Deze zwembaden zijn eenvoudig te installeren. Met behulp van de duidelijke handleiding en het meegeleverde bevestigingsmateriaal kunnen de zwembaden in een handomdraai worden opgezet.

 

Verschillende afmetingen beschikbaar

 

Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd een zwembad is dat perfect past bij de beschikbare ruimte en de behoeften van uw gezin.

 

Neem contact met ons op

 

Als u meer informatie wilt over onze producten en diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon op +32 484 13 78 50 of door een e-mail naar contact@e-woodproducts.nl te sturen.

 

Uw mening is belangrijk voor ons!

 

Wij streven ernaar dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom zijn wij erg benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen bij het beslissen of zij onze producten wel of niet willen kopen. Stuur ons uw mening en eventuele foto's van het gebruikte product (indien van toepassing) via e-mail naar ons postadres of plaats een review op Google Maps met dezelfde gegevens als hierboven. Wij waarderen uw tijd en feedback enorm en kijken uit naar uw reactie.