Ontdek onze uitgebreide collectie voetbaldoelen en accessoires - van achtertuin tot professionele set-ups

Welkom bij onze uitgebreide collectie voetbaldoelen en accessoires! We bieden een breed scala aan doelen en accessoires van hoogwaardige materialen en in verschillende maten om aan al uw voetbalbehoeften te voldoen. Of je nu een doel voor je achtertuin wilt of een professionele set-up nodig hebt voor een wedstrijd, wij hebben wat je zoekt.

Flexx Goals

 

Onze Flexx goals zijn speciaal ontworpen voor het gemakkelijk opzetten en afbreken van het doel. Deze goals zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je ze kunt meenemen naar elk voetbalveld.

 

 

Voetbaldoelen

 

Onze voetbaldoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en staal en zijn ontworpen voor duurzaamheid en stabiliteit. We hebben verschillende maten beschikbaar, zodat u de perfecte afmeting kunt kiezen voor uw speelruimte. Of je nu een kleine goal voor je achtertuin nodig hebt of een groot professioneel doel voor een voetbalveld, wij hebben het.

 

 

Pannafields

 

Onze Pannafields zijn perfect voor degenen die houden van straatvoetbal. Deze veldjes zijn ontworpen voor het spelen van Panna, een populaire voetbalvariant waarbij spelers proberen de bal tussen de benen van de tegenstander te spelen. Onze Pannafields zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken.

 

Aluminium voetbaldoel

 

Onze Aluminium voetbaldoelen zijn gemaakt van lichtgewicht Aluminium en zijn ontworpen voor duurzaamheid en stabiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze doelen zijn gemakkelijk te monteren en demonteren en zijn ideaal voor zowel trainingen als wedstrijden.

 

Voetbal accessoires

 

Voetbalaccessoires zijn een geweldige manier om je voetbalvaardigheden te verbeteren en plezier te hebben met vrienden en familie. Twee van de populairste voetbalaccessoires zijn mini Foam ball en Exit voetbal.

 

 

Backstop net

 

Ons backstop net is ontworpen om uw speelruimte veiliger te maken en voorkomt dat ballen uit uw tuin vliegen. Dit net is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk op te zetten en af te breken. Het is verkrijgbaar in twee maten en kan worden gebruikt voor zowel voetbal- als andere sportactiviteiten.

 

Neem contact met ons op

 

Als u meer informatie wilt over onze producten en diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon op +32 484 13 78 50 of door een e-mail naar contact@e-woodproducts.nl te sturen.

 

Uw mening is belangrijk voor ons!

 

Wij streven ernaar dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom zijn wij erg benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen bij het beslissen of zij onze producten wel of niet willen kopen. Stuur ons uw mening en eventuele foto's van het gebruikte product (indien van toepassing) via e-mail naar ons postadres of plaats een review op Google Maps met dezelfde gegevens als hierboven. Wij waarderen uw tijd en feedback enorm en kijken uit naar uw reactie.