Ontdek de leukste manier om te spelen!

Speeltoestellen zijn er in alle soorten en maten, en bieden kinderen de mogelijkheid om op een leuke en uitdagende manier te spelen. Of het nu gaat om klimmen, glijden, schommelen of balanceren, er is voor elk kind wel een speeltoestel dat bij hem of haar past.

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over speeltoestellen, van de verschillende soorten tot de voordelen van spelen op speeltoestellen. Lees verder om meer te weten te komen!

Hobbeleend
Hobbeleend

€ 1.040,95

Halve maan
Halve maan

€ 999,95

Volle maan
Volle maan

€ 1.353,95

Schildpad
Schildpad

€ 1.116,95

Racefiets
Racefiets

€ 1.547,95

Surfplank
Surfplank

€ 5.888,95

Huppelplaat
Huppelplaat

€ 1.633,95

Veerbank
Veerbank

€ 7.120,95

Pony
Pony

€ 1.035,95

Haas
Haas

€ 1.032,95

Dolfijn
Dolfijn

€ 1.073,95

Motorfiets
Motorfiets

€ 1.271,95

Kangoeroe
Kangoeroe

€ 1.161,95

Zonnebloem
Zonnebloem

€ 1.019,95

Tweespan
Tweespan

€ 2.185,95

Tweelingeend
Tweelingeend

€ 3.198,95

Wolk
Wolk

€ 59,95

Maan
Maan

€ 36,95

Bij
Bij

€ 63,95

Zon
Zon

€ 75,95

Bloem
Bloem

€ 46,95

Vlinder
Vlinder

€ 55,95

Ster
Ster

€ 33,95

Smiley
Smiley

€ 30,95

Verschillende soorten speeltoestellen

 

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten, en variëren van eenvoudige schommels en glijbanen tot ingewikkelde klimrekken en speeltuinen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten speeltoestellen:

  • Schommels: de klassieke schommel blijft populair bij kinderen van alle leeftijden. Er zijn schommels voor één persoon, maar ook schommels waar meerdere kinderen tegelijk op kunnen.

  • Glijbanen: een glijbaan is een speeltoestel waarbij kinderen van een verhoogd platform naar beneden glijden. Glijbanen zijn er in verschillende maten en vormen, van kleine glijbanen voor peuters tot grote glijbanen voor oudere kinderen.

  • Klimrekken: een klimrek is een speeltoestel dat kinderen uitdaagt om te klimmen en te klauteren. Klimrekken zijn er in vele vormen en maten, van eenvoudige klimrekken tot ingewikkelde speeltuinen met meerdere klimrekken en obstakels.

  • Speeltuinen: een speeltuin is een plek waar meerdere speeltoestellen bij elkaar staan. Een speeltuin kan bestaan uit verschillende speeltoestellen zoals schommels, glijbanen, klimrekken en andere speeltoestellen.

 

Voordelen van spelen op speeltoestellen

 

Spelen op speeltoestellen heeft vele voordelen voor kinderen. Hieronder vind je een aantal voordelen:

  • Fysieke ontwikkeling: spelen op speeltoestellen stimuleert de fysieke ontwikkeling van kinderen. Het helpt bij de ontwikkeling van de motoriek, evenwicht en coördinatie.

  • Sociale ontwikkeling: spelen op speeltoestellen helpt kinderen om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren samen te spelen, te delen en elkaar te helpen.

  • Creativiteit en verbeeldingskracht: spelen op speeltoestellen stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen. Ze kunnen zich inleven in verschillende rollen en situaties en hun fantasie de vrije loop laten.

  • Plezier: spelen op speeltoestellen is vooral heel erg leuk voor kinderen! Ze kunnen de hele dag rennen, springen en klimmen. Ze genieten van een gevoel van prestatie als ze nieuwe dingen proberen en hard werken om hun doelen te bereiken.

 

Neem contact met ons op

 

Als u meer informatie wilt over onze producten en diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon op +32 484 13 78 50 of door een e-mail naar contact@e-woodproducts.nl te sturen.

 

Uw mening is belangrijk voor ons!

 

Wij streven ernaar dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom zijn wij erg benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen bij het beslissen of zij onze producten wel of niet willen kopen. Stuur ons uw mening en eventuele foto's van het gebruikte product (indien van toepassing) via e-mail naar ons postadres of plaats een review op Google Maps met dezelfde gegevens als hierboven. Wij waarderen uw tijd en feedback enorm en kijken uit naar uw reactie.