Grondboor


Onze avegaar is een handboor om diep in de grond te graven op een klein oppervlak. Het is de perfecte oplossing voor het maken van gaten in de grond voor het plaatsen van palen. We hebben twee verschillende maten beschikbaar, een met een diameter van 7 cm en een met een diameter van 10 cm. Beide modellen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat ze beschermt tegen corrosie en zorgt voor een lange levensduur. De boormachine is voorzien van antislip rubberen grepen zodat je comfortabel kunt werken. Het is een onmisbaar stuk gereedschap voor iedereen die gaten in de grond moet maken.


Grondboor
Grondboor

€ 23,95

Grondboor
Grondboor

€ 26,95

Grondboor
Grondboor

€ 66,95

Waarom zou u deze boor kopen?

 

Wat zijn de belangrijkste voordelen?


Onze manuele grondboren of boren bieden veel voordelen voor wie gaten in de grond moet maken. Eerst en vooral is de grondboor uiterst efficiënt en snel, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het voorbereiden van de grond, hij graaft alleen de diameter die nodig is zonder aardverschuivingen en zonder dat u extra grote gaten rond de paal hoeft te redden. Hierdoor kunt u sneller aan uw project beginnen. Daarnaast is de boor geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het zetten van palen voor schuttingen, veranda's, rozenbogen en nog veel meer. Dit maakt het een veelzijdige tool die je zeker vaak zult gebruiken. Onze vijzel is bovendien uiterst gebruiksvriendelijk, ook voor wie niet veel ervaring heeft met gereedschap. Dit maakt het een ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van onze grondboor, dankzij de antislip rubberen handgrepen, waardoor u comfortabel en veilig kunt werken. Daarnaast heeft onze vijzel weinig onderhoud nodig, dankzij het gebruik van gegalvaniseerd staal is de vijzel beschermd tegen roest en heeft hij een lange levensduur. Tot slot heeft u garantie op de grondboor, u kunt er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct koopt.Kortom, onze grondboor biedt een efficiënte, veelzijdige, gebruiksvriendelijke, veilige en onderhoudsarme oplossing voor het maken van gaten in de grond of zand .


 
Hoe maak je gaten in de grond met deze grondboor?

 
Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om gaten in de grond te maken met onze grondboor:

 
 • Kies de juiste locatie: bepaal eerst waar je de palen wilt plaatsen.
 
 • Houd er rekening mee dat de gaten diep genoeg moeten zijn voor de palen en dat de site voldoende kracht heeft om de palen te ondersteunen. 
 
 • Maak de grond los: Begin met het losmaken van de grond waar je het gat wilt maken. U kunt dit doen met een schop of een hark. Verwijder alle stenen of andere obstakels die u in de weg kunnen staan. Stel de boor in: plaats de boor waar u het gat wilt maken en stel de boor in op de juiste diameter (7 of 10 cm, afhankelijk van de maat van de paal.
 
 • Boor het gat: Begin met het boren van het gat.
 
 • Gebruik beide handen om de vijzel te bedienen en druk niet te hard zodat de vijzel gemakkelijk kan draaien. Controleer de diepte: Houd de boor in de gaten terwijl u boort om er zeker van te zijn dat het gat diep genoeg is om de paal ver genoeg te laten zinken.
 
 • Verwijder avegaar: Verwijder de avegaar uit het gat wanneer het boren is voltooid. Plaats de paal: Plaats de paal in het gat en vul het gat met aarde, zand of beton.
 
 • Stamp de grond met de voet rond de paal zodat deze stevig in de grond staat. Houd er rekening mee dat deze beschrijving een algemene richtlijn is en dat uw specifieke situatie andere stappen kan vereisen.Het wordt ook aanbevolen om de handleiding van de vijzel te raadplegen voor specifieke instructies over het gebruik van uw specifieke model.
 
 • Zijn er gevaren verbonden aan het gebruik van deze vijzel
 
 • Er zijn bepaalde gevaren verbonden aan het gebruik van een vijzel, zoals bij elk gereedschap. Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van onze vijzel:
 
 • Beschermende handschoenen: Gebruik beschermende handschoenen om uw handen te beschermen tegen mogelijke snijwonden of schaafwonden.
 
 • Veiligheidsoogbescherming: Gebruik veiligheidsoogbescherming om uw ogen te beschermen tegen rondvliegend stof of gronddeeltjes.
 
 • Bescherm uw voeten met veiligheidsschoenen: Gebruik veiligheidsvoetbescherming om uw voeten te beschermen tegen vallend gereedschap of vuildeeltjes.
 
 • Let op de omgeving: Zorg ervoor dat u niets beschadigt of in gevaar brengt door het gebruik van de boor. Zorg ervoor dat u niet te dicht bij elektrische kabels, gasleidingen, waterleidingen of andere obstakels staat.
 
 • Gebruik de juiste techniek: Gebruik de juiste techniek bij het boren om letsel bij uzelf of anderen te voorkomen.
 
 • Gebruik de boor met de juiste diameter voor de paal die u gaat installeren.
 
 • Gebruik niet te veel kracht zodat de boor gemakkelijk kan draaien.
 
 • Forceer bij het boren niet te veel als u obstakels in de grond voelt (stenen, wortels, enz...