Picknicktafel hardhout


Hardhouten picknicktafels zijn de perfecte aanvulling voor elke buitenruimte!

Deze tafels zijn gemaakt van stevig, weerbestendig hardhout dat bestand is tegen zon en regen.

Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.


 

Picknicktafel hardhout, keuzestress?Waarom zou je kiezen voor één in het duurdere hardhout, als je er ook één kan bestellen in goedkoper zachthout?

 

Het is een eerlijke en terechte vraag!

U kunt een picknicktafel bestellen in hardhout of zachthout, maar er zijn verschillende redenen waarom wij denken dat het de moeite waard is om meer te betalen voor de hogere kwaliteit hardhout.

Ten eerste, hardhout is gemaakt van bomen die selectief zijn geoogst om ervoor te zorgen dat ze op het moment van de oogst op hun sterkst en meest veerkrachtig zijn. Dit betekent dat uw picknicktafel langer meegaat, beter bestand is tegen weersinvloeden en minder onderhoud nodig heeft dan een vergelijkbaar product van zacht hout.
Bovendien vinden veel mensen dat hardhout er gewoon beter uitziet dan goedkoop zacht hout, en wij vinden dat je nooit moet beknibbelen op esthetiek!

Ten tweede, hoewel het misschien verleidelijk is om voor de goedkopere optie te gaan vanwege budgettaire beperkingen, is de waarheid dat er veel geld kan worden bespaard als u vanaf het begin kwaliteitsproducten koopt in plaats van ze om de paar jaar te vervangen. Dat gezegd hebbende, als uw budget dit soort aankopen nu echt niet toelaat, raden wij u aan goedkope materialen te kopen totdat u zich iets beters kunt veroorloven - maar dan zo snel mogelijk te upgraden naar iets van hoge kwaliteit!

 

Ok, maar wat is hardhout dan precies, en wat zijn de voornaamste kenmerken?

 

Hardhout is een houtsoort die afkomstig is van loofbomen. Het heeft een veel dichtere nerf dan zacht hout, en het is ook harder dan zacht hout. De meest voorkomende soorten hardhout zijn eiken, esdoorn, beuken, essen, kersen en mahonie.

De sterkte en dichtheid van hardhout maken het ideaal voor gebruik in vloeren en meubelbouw, maar het kan ook worden gebruikt voor het maken van fineer voor bijvoorbeeld kasten, tuintafels, en deuren.

Hardhout wordt ook vaak gebruikt om terrassen te bouwen omdat het bestand is tegen rot, insecten en waterschade.

 

Reviews zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u dan ook bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen: