Aluminium picknicktafels

Bekijk onze aluminium picknicktafels - Ontspan in stijl op onze moderne aluminium picknicktafels van E-woodproducts. We hebben momenteel twee verschillende modellen in ons aanbod.
 

De Galaxy aluminium picknicktafels zijn 160 cm lang en bieden ruimte aan 4-6 volwassenen. Het tafelblad is gemaakt van keramiek en voegt een extra vleugje elegantie toe aan de tafel.

De Kelvin aluminium picknicktafels zijn met hun 210 cm lengte geschikt voor 6-8 volwassenen. Het polywood tafelblad en het opvallend mooie X-frame zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Ondanks het lichte aluminium frame staat de tafel stevig op zijn poten vanwege het zware tafelblad.

Beide modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en vereisen alleen bevestiging van het tafelblad en de zittingen. Het resultaat is een moderne picknickset die er fris en eigentijds uitziet.

Als je op zoek bent naar een andere soort picknicktafel, bekijk dan eens onze houten KING en ROYAL KING picknicktafels, onze hardhouten picknickbanken of onze stalen picknicktafels.
 


Aluminium picknicktafels zijn ideaal voor elke buitenruimte, vanwege hun vele voordelen.


Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam. Een groot voordeel van deze tafels is dat ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt, in bijna alle weersomstandigheden.

Het moderne ontwerp heeft geen afgeronde randen waar vuil of bacteriën zich kunnen ophopen, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de tafel na gebruik.
 

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een aluminium picknicktafel.


Allereerst zijn ze licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren.
Ten tweede zijn ze zeer duurzaam en gaan ze langer mee dan andere materialen.
Bovendien zijn ze geschikt voor alle leeftijden, van kinderen tot senioren.

Een ander groot voordeel van aluminium picknicktafels is dat het materiaal corrosiebestendig is en niet hoeft te worden geverfd of gebeitst zoals hout. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over afbladderende verf of andere problemen die kunnen ontstaan door blootstelling aan de elementen.


Kortom, een aluminium picknicktafel is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijke optie voor hun buitenruimte.