Picknicktafels


Als je denkt aan een plek om te picknicken, waar denk je dan aan? Een park? Een mooie bergweide? Een grasveld met een grote boom?

Geen wonder dat een buitenruimte vaak een van de eerste dingen is waar we aan denken als we nieuwe plekken bedenken om plezier te maken met onze vrienden en familie. En als het gaat om buiten plezier maken, zijn er weinig betere plekken dan rond een picknicktafel zitten!

E-woodproducts.nl maakt al meer dan 15 jaar picknicktafels. Wij verkopen ze in massief hout (met een plankdikte van 40 of 45 mm), maar ook modellen in aluminium, en zelfs picknickbanken met een metalen onderstel.

Elk van deze tafels wordt met de hand gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw tafel jaren en jaren van plezier buiten zal meegaan!

 

Gratis levering bij bestellingen van méér dan 200 euro.

 

Wij vertellen u graag over onze picknicktafel bezorgservice.

We weten dat het thuisbezorgen van picknicktafels een uitdaging kan zijn, daarom hebben we het onze missie gemaakt om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Of u nu voor uzelf bestelt of voor een groep vrienden, wij kunnen ervoor zorgen dat uw picknicktafels gemakkelijk op hun bestemming komen. We bezorgen ze bij u thuis - en dat is gratis bij bestellingen van meer dan 200 euro!

Als u vragen heeft over ons leveringsproces of meer informatie wilt over hoe wij u kunnen helpen uw picknicktafels geleverd te krijgen, neem dan contact met ons op via +31 6 48191455 of stuur een e-mail naar contact@e-woodproducts.nl. We horen graag van u!

 

Een picknicktafel voor het leven? Kies voor het merk KING

 

We zijn zo blij dat u hier bent! Als u op zoek bent naar een picknicktafel die een leven lang meegaat, dan hebben wij precies wat u zoekt.

KING®-picknicktafels zijn om vele redenen de beste in hun klasse: Ze zijn duurzaam, ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en ze hebben alle kenmerken die u zich in een picknicktafel kunt wensen.

Maar wat onze picknicktafels echt onderscheidt is hun geïntegreerde ontwerp - het tafelblad en de zitvlakken zijn voorgemonteerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het zelf in elkaar zetten. Bovendien worden al onze picknicktafels geleverd met een parasolgat van 40 mm, zodat u uw gasten koel kunt houden, zelfs als de zon fel schijnt!

 

Restol Houtolie is uw beste keuze voor het oliën van houten picknicktafels.

 

Wist u dat zowel zachte als hardhouten picknicktafels eens per jaar met houtolie moeten worden geolied?

Dit proces is niet alleen gemakkelijk, maar het kan er ook voor zorgen dat uw tafel langer meegaat.

Houtolie van het merk Restol is onze favoriet omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en geen schadelijke chemicaliën bevat. Het is ook niet giftig voor het milieu, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u dieren of het milieu schade berokkent als u het gebruikt.

Hoewel Restol niet de enige optie is, raden wij het wel aan vanwege de hoge kwaliteit en de bewezen effectiviteit.