Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Biertafels

 

Biertafels worden ook wel klaptafels of vouwtafels genoemd, en ze zijn vooral handig omdat ze plat kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet worden gebruikt. Ze worden gebruikt om eten en drinken op te zetten tijdens een feestje, maar ze kunnen ook voor andere dingen worden gebruikt, zoals als werkbank of bureau.

 

Biertafel, hippe handige tafeltjes!Waarvoor kunnen ze allemaal gebruikt worden?

 

Biertafels zijn zeer geschikt voor feesten, bruiloften en andere evenementen waar gedronken wordt. Ze zijn ook geweldig voor kampeeruitstapjes of waar dan ook waar je een geïmproviseerde tafel wilt opzetten. Biertafels kunnen worden gebruikt als eet/drinktafels, knutseltafels, speltafels en meer!

Waar gebruik je ze beter niet voor?

Biertafels zijn niet geschikt voor zwaar gebruik. Ze zijn niet ontworpen om veel gewicht te dragen, dus als u van plan bent ze voor dagelijkse activiteiten te gebruiken, zullen ze niet erg lang meegaan. Biertafels zijn ook niet de beste keuze voor buitengebruik bij nat weer. Ze kunnen buiten worden gebruikt, maar moeten bij regen overdekt of binnen worden gezet.

 

Kiezen voor een klaptafel in hout of kunststof?

 

Als je een klaptafel wilt kopen, heb je twee opties: hout of kunststof.

Hout heeft het voordeel dat het mooier en duurzamer is dan plastic. Het is beter bestand tegen slijtage en gaat langer mee, waardoor je meer waar voor je geld krijgt. Aan de andere kant is het zwaarder dan plastic, wat betekent dat het misschien niet zo gemakkelijk te verplaatsen is als u het vaak moet verplaatsen.

Kunststof is lichter, dus gemakkelijker te verplaatsen wanneer dat nodig is. U kunt hem ook met minder moeite opbergen, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken of u wel genoeg ruimte hebt voor een groot meubelstuk, zoals bij een houten tafel.

 

3 onderhoud Tips:

 

De beste tips om een gelakte houten biertafel te onderhouden zijn:

 

1. Maak de tafel regelmatig schoon met een zachte doek en milde zeep.

2. Als de tafel nat wordt, droog hem dan goed af met een schone doek voordat u was of een andere beschermende laag aanbrengt.

3. Bewaar geen voorwerpen op de tafel die krassen of schaafwonden kunnen veroorzaken (bijv. munten).

 

Hebben jullie een bijhorend transportkar?

 

Ja! We hebben bijpassende transportkarren voor deze biertafels. De karren zijn net zo stevig en maken het verplaatsen van de tafels een fluitje van een cent!

 

De tafels zijn gemaakt van Vuren Hout, welk soort hout is dat?

 

Sparrenhout (of vuren hout) is een zachthoutsoort die voorkomt op het noordelijk halfrond. Het wordt ook wel sparrenhout, fijnspar en zwartspar genoemd. Vurenhout heeft een rechte nerf en is relatief sterk, waardoor het zeer geschikt is voor meubels zoals tafels.