Decoratietafels


De decoratietafels van E-woodproducts zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Deze tafels zijn perfect voor het creëren van een gezellige sfeer op uw terras of in uw tuin. Dankzij de verschillende afwerkingen en kleuren passen deze tafels bij elke tuinstijl.

Bij E-woodproducts begrijpen we dat een tuintafel niet alleen functioneel, maar ook stijlvol moet zijn. Daarom bieden we een gamma verschillende decoratietafels met unieke ontwerpen en details.
Een decoratietafel kan dienen als een blikvanger in uw tuin en een interessant element toevoegen aan uw tuininrichting maar heeft uiteraard ook een praktische meerwaarde!

 

Een van de voordelen van de decoratietafels van E-woodproducts is dat ze zeer gemakkelijk in onderhoud zijn.
Het geïmpregneerde hout is namelijk bestand tegen weersinvloeden en kan zonder problemen ook buiten blijven staan.

Maar ook elk ander materiaal zoals metaal, glas of aluminium is duurzaam en geschikt voor uw terras of tuin!
Het is uiteraard wel belangrijk om de tafel regelmatig schoon te maken met een vochtige doek om de levensduur te verlengen.
 

Decoratietafel:


Decoratietafels zoals de Mila teak koffietafel kunnen een geweldige optie zijn voor elke kamer in huis of voor de veranda. Deze tafels voegen een opvallende stijl toe aan uw buitenruimte en trekken zeker de aandacht in uw woonruimte.

 

Statafels:


Statafels zijn niet alleen handig voor grote leefruimtes, maar zijn ook ideaal voor recepties of tuinfeesten. Ze zijn ontworpen om glamour uit te stralen en kunnen een vleugje klasse toevoegen aan elke evenement.

Deze tafels zijn niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en bieden gasten de mogelijkheid om rond te lopen terwijl ze hun drankjes en hapjes vasthouden.
Bovendien zijn statafels gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat hen perfect maakt voor feesten en evenementen waarbij een groot aantal mensen betrokken zijn.

 

Bijzettafels:


Bijzettafels zijn perfect voor kleinere ruimtes, zoals de inkomhal, slaapkamers of badkamers.
Ze bieden een handige plek om je sleutels, telefoon, bril of andere kleine spullen die je nodig hebt, binnen handbereik te leggen.

 

Tuinwerkbanken: 


Tuinwerkbanken bieden talloze mogelijkheden voor tuinliefhebbers. Ze zijn niet alleen een handige en praktische werkplek, maar ook een decoratief element voor je tuin.
Of je nu een beginner of een ervaren tuinier bent, een tuinwerkbank is zeker een waardevolle aanvulling op je tuinmeubilair.

Of je nu bezig bent met het planten van zaden, het verpotten van planten of het snoeien van struiken, een tuinwerkbank biedt een comfortabele en praktische plek om te werken. Bovendien kunnen ze ook gebruikt worden als een opbergplek voor gereedschap of andere tuinbenodigdheden.

Een ander voordeel van een tuinwerkbank is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Hierdoor kun je de werkbank op een plek in de tuin plaatsen waar je op dat moment aan het werk bent. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je de bank kunt aanpassen aan jouw specifieke tuinbehoeften.

Naast het gebruik als werkplek, kunnen tuinwerkbanken ook dienen als decoratief element in je tuin. Door de bank te combineren met mooie planten of bloemen kun je een prachtig en functioneel tuinornament creëren. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een ingebouwde plantenbak, waardoor het nog gemakkelijker wordt om je tuin te decoreren.