Tuinstoelen gemaakt van metaal

Onze metalen tuinstoelen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De stevige constructie zorgt ervoor dat uw tuinstoelen jarenlang meegaan.

Onze metalen tuinstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, maten en kleuren. Of u nu kiest voor een strak, modern ontwerp of voor een klassieke, stijlvolle look, wij hebben altijd het perfecte product voor u.
.
Sardini? plooistoel
Milan Relax Set Antraciet
Milan Relax Set zandkleurig
Liverpool stapelstoel

Waarom zijn tuinstoelen gemaakt van metaal zo populair in de tuinmeubelindustrie?


Tuinstoelen gemaakt van metaal zijn erg populair in de tuinmeubelindustrie omdat ze zeer duurzaam zijn en bestand tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hitte. Metaal is ook een stevig materiaal waardoor tuinstoelen gemaakt van metaal vaak langer mee gaan dan houten of kunststof stoelen. Daarnaast is metaal een licht materiaal, waardoor de stoelen gemakkelijk te verplaatsen zijn. Metaal is ook makkelijk schoon te houden en onderhoudsvriendelijk, wat ideaal is voor gebruik in de tuin.


Hoe kan je tuinstoelen van metaal het beste onderhouden?


Tuinstoelen van metaal kunnen het beste onderhouden worden door ze af en toe af te vegen met een vochtige doek en droog te maken. Als er hardnekkige vlekken of aanslag op de stoelen zit, kunt u ze ook afnemen met een mild sopje of afwasmiddel. Het is ook belangrijk om de stoelen af en toe een coat van wax of een andere roestwerende olie te geven om roest te voorkomen. Het is ook aan te raden om de stoelen op te bergen in een droge omgeving wanneer ze niet in gebruik zijn om roestvorming te voorkomen.

Is dat iets voor U?


Metalen tuinstoelen zouden aanspreken bij klanten die waarde hechten aan modern design, functionaliteit en duurzaamheid. Deze stoelen zijn vaak minimalistisch en strak van design, wat aansluit bij een moderne of industriële stijl. Ook klanten die op zoek zijn naar lichtere en gemakkelijk te verplaatsen stoelen zouden aangetrokken worden tot metalen tuinstoelen, aangezien deze vaak lichter zijn dan houten of aluminium stoelen. Metalen tuinstoelen zijn ook vaak weerbestendig en duurzaam, wat aantrekkelijk kan zijn voor klanten die op zoek zijn naar meubels die lang mee gaan.