Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Bloembakken kopen

Houten bloembakken: Tips & TricksTips voor het kiezen van de juiste bloembak voor uw tuinBloembakken zijn een geweldige manier om kleur en leven aan uw tuin toe te voegen. Ze bieden ook een mooie en functionele ruimte voor het planten van bloemen waar je het hele jaar door van kunt genieten. Een plantenbak op zich biedt een meerwaarde aan uw tuin, aangezien het een designproduct is. Daarnaast staan je bloemen (of planten) hoger dan de grond, waardoor ze beter opvallen en beter beschermd zijn.

Er zijn veel verschillende soorten bloembakken maar het is belangrijk om de juiste te kiezen voor de maat van uw plantenbak en het type bloemen dat u plant.


Hier zijn 3 tips om te beslissen welke bloembak het beste voor u is.


1. De planter moet groot genoeg zijn voor de kluit van de plant, dus zorg ervoor dat deze minimaal 15 cm diep is.

2. Als je een grote tuin hebt, overweeg dan om meerdere kleinere bloembakken te kopen of een extra grote met meerdere vakken die naar behoefte kunnen worden aangepast.

3. Als je weinig ruimte hebt, overweeg dan om een alles-in-één plantenbak aan te schaffen
 

Welke planten zijn het meest geschikt voor bloembakken in uw tuin?Uiteraard voelt een plant zich minder thuis in een plantenbak dan in volle grond. Toch bestaan er planten die ook erg geschikt zijn voor bloembakken en daarenboven er ook mooi uitzien. Dit moeten uiteraard sterke planten zijn, die ook kunnen omgaan met de relatief weinige ruimte.

We hebben een artikel (met leuke video's) geschreven over een mooi aantal sterke, langdurige bloeiers. Als deze planten dan éénmaal zijn uitgebloeid, kunnen de meesten van hun nog in volle grond nog jaren mee.

 

Waarom zou je er één (of meerdere) als cadeau kiezen?Wanneer je probeert uit te vinden wat je iemand cadeau moet doen, kan het moeilijk zijn om te weten wat ze zouden waarderen. Hier kan een bloembak van pas komen. Bloembakken zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om uw huis of tuin te decoreren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van bloemen.

Een bloembak kan een geweldig cadeau zijn voor iedereen die van tuinieren houdt of gewoon op zoek is naar een unieke decoratie voor hun huis of tuin.

 

 


Snelle leveringWe weten dat levering een belangrijk onderdeel is van ons bedrijf. Het is een manier voor ons om onze klanten te laten zien dat we om hun tevredenheid geven, en we werken hard om ervoor te zorgen dat leveringen altijd op tijd en zo soepel mogelijk verlopen. We leveren grote hoeveelheden bloembakken in het hoogseizoen, en bestellingen van meer dan 200 euro worden gratis geleverd.

De levertijd hangt af van het bestelde product en de tijd van het jaar. Bestelt u bijvoorbeeld een tafel in de winter, dan duurt het langer dan wanneer u deze in de zomer bestelt. Het hangt ook af van waar u woont; als u in een gebied woont waar veel andere mensen met vergelijkbare adressen wonen, zal het langer duren om uw product te leveren omdat wij moeten uitzoeken welk van deze adressen bij u hoort. Meestal kunnen we binnen een week na ontvangst van je betaling leveren, maar soms kan het een paar dagen langer duren als er verkeers- of weersproblemen zijn. Als dit gebeurt laten wij dit altijd van tevoren weten zodat u kunt beslissen of u wilt dat wij uw product nu komen bezorgen of eventueel later als alles weer normaal is!

Wij vragen dat de klant even helpt met uitladen, want ze zijn ongemakkelijk om door één persoon gedragen te worden. Bent u echter niet in staat om te helpen, laat het ons dan vooraf weten. Wij proberen altijd samen met de klant naar oplossingen te zoeken.De meeste bloembakken zijn reeds voorgemonteerd.


De meeste plantbakken hoe je zelf thuis niet meer op te bouwen. Het exacte montagetarief wordt u medegedeeld tijdens het bestelproces, aangezien dit uiteenloopt voor de verschillende houten bakken. Vaak is het montagetarief dus 0 euro.
 

BV E-Product Europe, wie zijn we?BV E-Products Europe, opgericht in 2011, is een toonaangevende handelaar in houten tuinmeubelen. Wij bieden een assortiment bloembakken en andere tuinmeubelen die uw klanten zeker zullen plezieren.

Ons bedrijf is opgericht vanuit de gedachte dat klanttevredenheid voorop staat. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en de service die wij onze klanten bieden. Heeft u vragen over onze producten of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op!