Vlonderplanken

Houten vlonderplanken

E-woodproducts.nl heeft zich gevestigd als een toonaangevende verkoper van vlonderplanken in Nederland. Terrasplanken met brede of fijne groeven en volledig gladde oppervlakken worden via het uitgebreide distributienetwerk van E-woodproducts.nl in het hele land bij u thuis geleverd.

Of u nu een terras hebt gemaakt of meubels nodig hebt voor een tuinhuisje, de mooie houten planken van E-woodproducts.nl maken het gezellig.

Hoogwaardig en milieuvriendelijk

E-woodproducts.nl is toegewijd aan het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Wij gebruiken alleen hoogwaardig hout in onze terrasplanken, die vrij zijn van giftige stoffen en veilig zijn voor kinderen en huisdieren.

 

Welke houtsoort is het beste voor het maken van terrassen?

Wanneer u een houtsoort voor uw terras kiest, is het belangrijk om na te gaan hoeveel tijd en geld er nodig zal zijn om het terras te onderhouden. U moet ook weten of het hout bestand is tegen schimmel of zwammen, voor het geval dergelijke problemen zich in de toekomst voordoen.

Ceder, teak en drukbehandeld grenen zijn allemaal uitstekende keuzes voor een terras. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig extra zorg.

 

Houthandel E-woodproducts

E-Woodproducts is opgericht in 2011. Wij bieden een breed scala aan houten planken, en onze primaire zorg is het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen.

Onze terrasplanken worden geproduceerd volgens de strengste Europese normen voor de houthandel.