Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten palen

Houten palen

 

Als u op zoek bent naar een manier om uw tuin wat karakter te geven, kunnen wij u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in houten palen en weten hoe we tuinen er geweldig uit kunnen laten zien!

Houten palen zijn een geweldige aanvulling op uw tuin. Ze kunnen worden gebruikt voor een aantal verschillende dingen, en ze zijn er in verschillende vormen en maten. Ronde, halfronde en vierkante palen zijn allemaal verkrijgbaar in grenenhout of azobehout.

Ze kunnen worden gebruikt als weidepalen, boompalen of zelfs als afrasteringspalen! Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om karakter en schoonheid toe te voegen aan uw tuin, zijn houten palen de perfecte oplossing.

Houten palen zijn een uitstekende manier om karakter en schoonheid toe te voegen aan uw tuin. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, zodat er voor elke behoefte wel iets bij zit. Als u een eenvoudige omheining wilt maken of uw tuin als weiland wilt gebruiken, zijn ronde palen perfect! Ze kunnen ook worden gebruikt als boompalen of zelfs als decoratieve palen voor bloembedden.

Bestel Uw palen bij E-woodproducts.nl

 

Hier zijn een paar van onze favoriete houten palen:

Ronde palen - Ronde palen zijn veelzijdig, duurzaam en betaalbaar. Ze zijn perfect voor gebruik als afrasteringspalen of weidepalen.

Halfronde palen - Halfronde palen zijn vergelijkbaar met ronde palen, maar met een meer gebogen vorm. Ze zijn ideaal als boom- of tuinpaal.

Vierkante palen - Vierkante palen zijn er in verschillende maten en lengtes, zodat u precies kunt vinden wat u nodig hebt voor uw project. Je kunt ze gebruiken als afrasteringspalen of weidepalen, maar ook als boom- of tuinpalen.

Azobe hardhout palen - Als u iets wilt dat gaat duren door de elementen zonder enig onderhoud nodig (zoals schilderen), Azobe hardhout is uw beste weddenschap! Deze prachtige houten palen zijn er in verschillende maten en vormen, zodat u de paal kunt kiezen die het beste bij uw ruimte past.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van houten palen, kijk dan niet verder dan e-woodproducts.nl!