Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Opslagmogelijkheden in uw tuin?

Wanneer u op zoek bent naar opbergoplossingen, wilt u er zeker van zijn dat wat u krijgt nuttig zal zijn. Of u nu uw tuingereedschap wilt opbergen, of misschien zelfs een fiets of twee, of zelfs brandhout in de winter, het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Tuinbergingen zijn populaire opslagoplossingen voor buiten, omdat ze zo veelzijdig en duurzaam zijn.

Als u op zoek bent naar de juiste soort opslag die perfect past bij uw behoeften en levensstijl, kunnen wij u helpen!

Tuinkasten

Als u op zoek bent naar een plek om uw gereedschap en tuinaccessoires op te bergen, moet u overwegen een tuinkast aan te schaffen.

Tuinkasten zijn erg handig omdat ze al uw tuingereedschap op één plaats kunnen opbergen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om te vinden wat u zoekt en zorgt ervoor dat uw gereedschap niet beschadigd of gebroken raakt wanneer het bij elkaar wordt opgeborgen.

Het beste aan tuinkasten is dat ze er in verschillende maten en ontwerpen zijn, zodat u er een kunt kiezen die perfect in uw buitenruimte past.

Fietsenbergingen

Als u een fietser bent, is een fietsberging een geweldige manier om uw fietsen te beschermen en gemakkelijk toegankelijk te maken.

Er zijn veel opties voor fietsenbergingen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze beschermen uw fietsen tegen de elementen en maken ze gemakkelijk toegankelijk.

Het meest voor de hand liggende voordeel van een fietsenstalling is dat ze uw fietsen beschermt tegen weersinvloeden, die na verloop van tijd erg schadelijk kunnen zijn.

Fietsenbergingen houden ook stof weg van uw kostbare fietsen! Als je ze in een fietsenberging stalt, blijven ze langer mooi. Fietsen die te lang buiten staan, kunnen roestplekken en andere verkleuringen krijgen, wat niet goed is voor hun uiterlijk en prestaties.

Containerbergingen

Als u op zoek bent naar een stevige en betrouwbare berging, dan hoeft u niet verder te zoeken dan een containerberging. Deze units zijn gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Containerbergingen zijn verkrijgbaar als enkele containerberging, dubbele containerberging en driedubbele containerberging. Deze kunnen eventueel ook worden ingezet voor de opslag van allerlei andere zaken zoals gereedschap, speelgoed, tuinbenodigdheden, enz.

Als u uw spullen wilt opslaan op een efficiënte manier die ze beschermt tegen de elementen, dan zijn deze containerbergingen ideaal voor u! Ze zijn gemaakt van hout van goede kwaliteit dat jarenlang meegaat en voorkomt dat er lekkages ontstaan op regenachtige dagen!

Ze zijn er in verschillende maten, afhankelijk van uw behoeften en eisen.

Haardhoutbergingen

Brandhoutopslag kan zeer nuttig zijn.

Haardhoutbergingen zijn een geweldige manier om uw brandhout op te slaan. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt, maar ze zijn allemaal ontworpen om brandhout in op te slaan.

De brandhoutschuur is zelf van hout en heeft een schuin dak. Het schuine dak voorkomt dat er water op uw brandhout komt. Het hout is ook enigszins beschermd tegen de wind, waardoor u er minder onderhoud aan hoeft te plegen.