Haardhoutberging

Hardhoutberging, hebt u interesse? Een haardhoutberging is een van de belangrijkste dingen die u voor uw gezin moet verzorgen. U moet altijd een goede voorraad brandhout hebben, vooral in de winter, omdat het u helpt warm en comfortabel te blijven. Als u genoeg brandhout hebt, kunt u het gebruiken als back-up warmtebron tijdens slechte weersomstandigheden of wanneer de stroom uitvalt.

Opslag van brandhout is een must voor alle huizen met een open haard. Met houtopslag kunt u uw brandhout droog en goed geventileerd bewaren, zodat het jarenlang gebruikt kan worden. Het houdt uw huis ook netjes en georganiseerd, wat altijd gewaardeerd wordt door gasten die op bezoek komen. Wij bieden enkele en dubbele opties, en we kunnen ook houtstapelplaatsen leveren met CM of AC stalen daken.

Haardhoutberging: we helpen je kiezen.
 

Enkel of dubbel.


Enkelvoudige opslag van brandhout is de meest voorkomende vorm van opslag van brandhout. Het is ideaal als u genoeg hout wilt opslaan voor één winterseizoen. Een dubbele haardhoutberging geeft niet veel meer opslag van brandhout maar de ene helft kan gebruikt worden voor haardhoutblokken terwijl de andere helft compartimenten heeft waar ook andere zaken opgeborgen kunnen worden. Als u de ruimte heeft, raden wij u aan te kiezen voor een dubbele opslag voor haardhout. Dit geeft u meer ruimte om uw andere spullen op te slaan in de andere helft van de schuur. Het maakt het ook gemakkelijker voor u om erbij te komen wanneer dat nodig is.

 

Houtstapelplaats als uitbouw van uw blokhut


De houtstapelplaats met CM dakbedekking is een overdekte houten stapelplaats die tegen een blokhut kan worden gebouwd. Het is een ideale oplossing als u uw brandhout op dezelfde plaats wilt opslaan als uw blokhut en u zich geen zorgen wilt maken dat er regen of sneeuw binnenkomt.

Dit product is alleen beschikbaar als onderdeel van een bestelling voor een van onze blokhutten; we kunnen het echter ook apart aanbieden als u al een blokhut bezit en deze opslagfaciliteit wilt toevoegen.