Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Aanbouwhuisjes of opslagschuren

Aanbouwhuisjes zijn een geweldige oplossing voor wie extra ruimte nodig heeft, maar niet te veel geld wil uitgeven. Opslagschuren zijn een perfecte combinatie van een opslagloods en een aangebouwde garage. Met aangebouwde woningen kunt u ook uw gereedschap, apparatuur en andere voorwerpen opslaan zonder ruimte in te nemen in uw huis of tuin.

Er zijn twee soorten aanbouwwoningen beschikbaar: met dakbedekking of met stalen AC. Beide bieden dezelfde voordelen en helpen u het meeste uit uw investering te halen!

Een aanbouwhuisjes zijn een geweldige manier om de functionaliteit van een extra kamer te krijgen zonder een hele muur af te breken. Ze zijn ook zeer veelzijdig, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

U kunt ook kiezen uit een verscheidenheid van stijlen en maten, zodat u genoeg opties hebt bij het beslissen welke het beste werkt voor uw ruimte!

 

Verschillen tussen CM Roofing en Stalen AC

 

CM daken zijn meestal gemaakt van beton en metaal, terwijl stalen AC daken zijn gemaakt van metalen platen.

Dakbedekkingen zijn over het algemeen goedkoper dan stalen daken, maar ze zijn ook zwaarder en minder duurzaam. Dit betekent dat ze eerder breken bij harde wind of zware regenbuien, waardoor ze minder geschikt zijn voor gebieden waar vaak extreme weersomstandigheden voorkomen.

Aan de andere kant, stalen AC daken hebben de neiging om langer mee te gaan dan CM daken vanwege hun lichter gewicht en dikker constructiemateriaal. Ze zijn ook gemakkelijker te installeren dan CM daken omdat ze niet zo veel voorbereidend werk nodig hebben voor de installatie - leg gewoon uw asfalt shingles bovenop de metalen platen en voila! Uw dak is klaar voor gebruik!

Is er veel ruimte tussen uw nieuwe aanbouw en het bestaande dak van uw buurman, dan is het verstandig om te kiezen voor een CM-dakbedekking. Een CM systeem heeft een schuin oppervlak waardoor het regenwater in goten kan weglopen in plaats van zich op het dak te verzamelen en lekkages te veroorzaken.

Een stalen AC-systeem zou in deze situatie ook goed werken, omdat het schuine oppervlak het regenwater nog steeds naar de goten laat afvloeien zonder dat het op het dak terechtkomt. Als er echter niet genoeg ruimte is tussen uw uitbouw en de bestaande daken van uw buren, dan kunt u beter kiezen voor een plat stalen AC-systeem in plaats van een schuin systeem, zodat het regenwater zich niet boven op beide constructies verzamelt.