King tuinbanken

 

De King tuinbank is een vurenhouten tuinbank en heeft een mooi, klassiek ontwerp. Deze houtsoort is zeer duurzaam omdat het hout reeds is geïmpregneerd, en het kan de elementen weerstaan zonder tekenen van slijtage of schade te vertonen.

De voordelen van een King tuinbank zijn dat ze gemakkelijk te monteren en te demonteren zijn, zodat u ze op verschillende plaatsen in de tuin kunt gebruiken of ze kunt verplaatsen als u besluit de plaats waar ze staan te veranderen. Ze kunnen ook worden geleverd met zitkussens die het zitcomfort aanzienlijk verhogen. Alle KING tuinbanken zijn ook FSC gecertificeerd.

 

De KING Tuinbank in al zijn glorie.


De King tuinbank is perfect voor loungen met vrienden, lezen op een zonnige dag, of genieten van een avondmaaltijd onder de sterren. Het is ook geweldig in kleine ruimtes zoals patio's of balkons omdat het niet veel ruimte in beslag neemt!
 

Welke kenmerken moet uw volgende tuinbank hebben?

 

De top-rated houten banken verkocht door E-woodproducts komen met de volgende kenmerken:
 

  • Ze gaan bij goed onderhoud langdurig mee,

  • Eenvoudige montage,

  • Zeer comfortabel

  • Geconstrueerd met hoogwaardige materialen

 

Het kiezen van duurzame houten tuinmeubelen voor uw achtertuin.


Omdat ons hout geïmpregneerd is, kunnen wij de duurzaamheid van onze houten KING tuinmeubelen garanderen - een behandeling waarbij een middel diep in het hout dringt om allerlei vormen van aantasting te voorkomen. Dit is nog een manier waarop wij streven naar klanttevredenheid!


Hebt uw vragen?


Wilt u meer informatie over onze tuinbanken? Heeft u vragen over onze producten of ons bedrijf in het algemeen? Neem dan contact op met de klantenservice: +31 6 48191455 of stuur een mail naar contact@e-woodproducts.nl.


FSC - certificaat: check!

 

Wanneer u FSC ( Forest Stewardship Council) gecertificeerde houten tuinmeubelen van E-woodproducts koopt, geniet u niet alleen meer van de natuur, maar zorgt u er ook voor. Producten met FSC-keurmerk zijn gemaakt van hout dat is geoogst in bossen die op verantwoorde wijze worden beheerd. FSC is een non-profit organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. De strenge sociale, economische en milieucriteria van FSC zorgen ervoor dat bossen op een milieuvriendelijke manier worden beheerd en economische voordelen opleveren voor lokale gemeenschappen.

Dus door te kiezen voor producten met de naam van ons bedrijf, kan ook de volgende generatie nog volop genieten van het groen. Omdat wij erkend zijn door de Forest Stewardship Council onder code SCS-COC-005219-PA, kunt u er zeker van zijn dat al onze tuinmeubelen op verantwoorde wijze zijn gemaakt.