Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Hardhouten Tuinbanken

Hardhouten tuinbanken zijn een geweldige aanwinst voor elke tuin.

Ze zijn mooi, gaan eeuwig mee en zijn super makkelijk te onderhouden.

Heb je ooit op een hardhouten bank gezeten?

Dan weet u waar we het over hebben. Het is dat gevoel van omhuld worden door de koele, zachte omhelzing van hout, alsof je in een warm bad wegzakt. De wereld smelt weg, en al uw zorgen lijken mee te vallen. Het is een van die dingen waarvan je niet weet dat je ze nodig hebt totdat je ze hebt. Maar als je het hebt, is het leven er beter door. We zijn er allemaal geweest - je staat voor een bankje in het park of zit er op in je achtertuin en denkt "Ik wou dat dit van hout was". Dat kan nu!

We houden ervan hoe duurzaam deze banken zijn - ze rotten niet zoals hout, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat ze uit elkaar vallen of wegrotten. En omdat ze gemaakt zijn van volledig natuurlijke materialen, maakt het niet uit in wat voor weer je woont - je kunt je hardhouten bank het hele jaar door buiten laten staan zonder je zorgen te maken dat hij beschadigd raakt door regen of sneeuw (of zelfs gewoon slijtage).

En er gaat niets boven zitten op een bank die voelt als een verlengstuk van uw eigen lichaam: comfortabel en stevig, maar ook licht genoeg om u niet te belasten terwijl u geniet van de schoonheid van de natuur om u heen!

Hardhout heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste? Het is duurzaam: het zal niet splijten of barsten zoals die houten banken die je soms in parken ziet. En het is licht, dus makkelijk mee te nemen! Plus, als je je ooit zorgen hebt moeten maken over het afschuren van je oude bankje omdat het er splinterig en ruw uit begon te zien? Dat zal niet gebeuren met onze hardhouten tuinbanken - ze zijn zijdezacht direct uit de doos!

En we zijn nog niet eens toegekomen aan het beste deel: ze ruiken geweldig! Als je een van deze bad boys in je achtertuin (of waar dan ook) zet, zal iedereen vragen waar je hem vandaan hebt - en dan willen zij er ook een! Ze zullen zo jaloers zijn dat ze waarschijnlijk zelfs zullen aanbieden uw bank van u te kopen, maar u kunt gewoon nee zeggen - het is tenslotte van u! Je hebt het gekocht en je verdient het om het te houden. Deze bankjes zijn geweldig voor patio's, tuinen of waar dan ook waar je maar wilt zitten.

Wist u bijvoorbeeld dat toen George Washington president van de Verenigde Staten was, hij een hardhouten tuinbank voor hem liet maken? Hij was gemaakt van Amerikaans essenhout en met de hand gesneden door een plaatselijke kunstenaar. Hij wordt nu tentoongesteld in Mount Vernon, maar als u geen tijd hebt om daarheen te gaan, kunnen wij u helpen de look na te bootsen met ons gamma van E-woodproducts.