Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten schuttingen

Schuttingen beschermen de tuin en maken hem mooi.

Schuttingen zijn de ruggengraat van elke tuin. Ze beschermen uw planten, houden uw huisdieren binnen, en geven u een kans om te pronken met uw stijl.

Als u denkt over het installeren van een nieuw hek in uw tuin deze zomer, overweeg dan een die is gemaakt van hout. Houten hekken zijn een klassieke keuze voor veel mensen. Ze kunnen worden geschilderd of gebeitst in elke kleur die bij uw tuin past, en ze zijn gemakkelijk te onderhouden. Hout is ook een natuurlijk materiaal dat er geweldig uit zal zien in uw tuin.

En vergeet niet: wat voor soort hek u ook kiest voor uw tuin, het is belangrijk om het te onderhouden met regelmatige schoonmaak en reparatie, zodat het blijft er goed uitzien voor de komende jaren!

Houten schuttingen zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen worden geschilderd of gebeitst. Houten hekken zijn bestand tegen rot en insectenschade, maar ze vereisen wel regelmatig onderhoud. een mooie houten schutting voegt charme en karakter toe aan uw buitenruimte terwijl het tevens privacy en veiligheid verstrekt.

Er zijn weinig dingen zo mooi als een goed onderhouden tuin.

Maar wat is nog mooier? Een goed onderhouden tuin met een hek eromheen!

Als je in je tuin bent, wil je je veilig voelen. Je wilt weten dat niemand je tomaten komt stelen of een hap uit je pompoen neemt. En als je een hek om je tuin hebt, kan er niets in, behalve jijzelf. Op die manier kun je genieten van de vruchten van je arbeid zonder je zorgen te maken dat iemand anders langskomt en ze eerder in handen krijgt dan jij!

En als u geen voedsel verbouwt in uw tuin - als het gewoon een plek is waar u graag tijd alleen of met familie doorbrengt - dan is dat misschien nog wel een reden waarom een houten schutting belangrijk is: omdat het ervoor zorgt dat niemand uw rust verstoort terwijl u geniet.

Houten schuttingen zijn ook erg mooi. Als ze wit geschilderd zijn, steken ze af tegen het groene gras erachter en lijkt alles zo vredig en sereen. En als ze niet wit geschilderd zijn, dan zien ze er nog steeds prachtig uit tegen allerlei achtergronden - en laten we eerlijk zijn: soms is het mooiste van iets moois hebben.