Loungeset Teak

Teakhouten loungesets zijn een uitstekende keuze voor residentiële en commerciële toepassingen.

Soms, als je in je woonkamer zit, wil je alleen maar comfortabel zijn. Je hebt een plek nodig om te ontspannen en tot rust te komen waar je niets voor hoeft te doen. Dat is waar de teak loungeset om de hoek komt kijken!

De teak loungeset is precies wat het klinkt: een loungeset van teakhout. Teakhout staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, waardoor het jarenlang meegaat en bestand is tegen de slijtage die bij dagelijks gebruik hoort. De ligstoelen zelf zijn stijlvol, met een modern ontwerp dat overal in uw huis goed zal staan, van de woonkamer tot het terras.

Het beste aan dit product is dat het de gezelligheid bevordert. Of u nu op een van deze ligstoelen zit of ertegen leunt terwijl u een boek leest of een gesprek voert met vrienden, ze geven u een ontspannen en op uw gemak gevoel.

enkele eigenschappen van teakhout

 

Teak is een sterk en duurzaam hout dat wordt gebruikt om een hele reeks voorwerpen te maken. Het heeft prachtige nerfpatronen en is bestand tegen zware omstandigheden, waardoor het ideaal is voor buitenmeubilair.Teakhout is bestand tegen splinteren en scheuren, waardoor het zich onderscheidt van andere houtsoorten.

Teak is ook een zeer duurzaam hout, en zal niet vervagen of kromtrekken in zonlicht zoals andere houtsoorten. Omdat het zo lang meegaat, kunnen teakhouten meubelen een aantrekkelijke optie zijn voor iedereen die wil dat zijn meubelen jarenlang in goede staat blijven zonder ze te hoeven bijwerken of repareren.

 

Hoewel teakhout een duurzaam hout is, kan het duur zijn in aanschaf.

 
De teakhouten loungeset is een van de beste investeringen die u kunt doen. Het gaat niet alleen om de prijs, maar ook om de kwaliteit.

Teak is een zeer duurzaam hout, en als het wordt gebruikt voor buitenmeubilair, gaat het jaren mee. De reden waarom teak zo duur is, is dat de bomen waarvan het afkomstig is op een duurzame manier moeten worden geoogst - dat betekent dat er alleen volwassen bomen worden gekapt die al stervende of dood zijn. Dat zorgt voor een beperkte voorraad van deze houtsoort, waardoor de prijzen hoger zijn dan normaal.

Als u een teakhouten loungeset koopt bij E-Woodproducts, krijgt u meubilair van hoge kwaliteit dat jarenlang meegaat. En omdat het gemaakt is van duurzame materialen, heb je er geen schuldgevoel aan!


Tips om uw teak loungeset te onderhouden

 

Een teakhouten loungeset is een prachtige aanwinst voor uw terras. En hoewel hij gemakkelijk te gebruiken is, en misschien nog gemakkelijker om van te houden, is het belangrijk om er goed voor te zorgen zodat hij nog jaren meegaat.

- Gebruik alleen warm water en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd bleekmiddel, ammoniak, alcohol, oplosmiddelen en schuurmiddelen.

- Dek uw teakhouten loungeset af als u hem niet gebruikt, om hem te beschermen tegen de elementen en insecten die uw hout zouden willen opeten.