Aluminium loungeset

Een loungeset van aluminium kopen

Aluminium is het ideale materiaal voor een outdoor tuin loungeset omdat het niet roest, rot of vergaat. Aluminium is ook licht en sterk, zodat uw outdoor loungeset door de jaren heen tegen een stootje kan. Aluminium kan ook worden gebruikt voor verschillende ontwerpen die allemaal zeer duurzaam zijn, waardoor dit type meubilair geschikt is voor elk type tuin.

Het kiezen van de juiste aluminium meubelsets kan een moeilijke en tijdrovende taak zijn.

Bij het zoeken naar aluminium meubelsets is het belangrijk om te bepalen wat uw behoeften zijn. In wat voor soort ruimte gaat u ze gebruiken? Hoeveel mensen zullen ze gebruiken? Welke stijl wilt u?

Malaga alum. Loungeset
Elba Alum. Loungeset
Fabio loungeset
Fabio loungeset

€ 1.139,95

Alexia Loungeset
Alexia Loungeset

€ 2.819,95

Alexia Cornerset
Alexia Cornerset

€ 3.219,95

Aluminium loungeset Rio

Wat zijn de onderdelen van een loungeset?

 

Loungesets omvatten stoelen, tafels en chaise longues - een soort stoel die lang en laag is zonder armleuningen. Deze stukken zijn vaak gemaakt van aluminium of andere metalen.

Een loungeset bestaat gewoonlijk uit een tafel, stoelen en chaise longues. Er kunnen ook andere items bij zitten, zoals kussens voor de stoelen of kussens voor de chaise longues (deze verhogen het comfort).

 

Wat is aluminium?Aluminium is een licht, sterk en corrosiebestendig metaal dat al vele eeuwen door mensen wordt gebruikt. Het is onder andere gebruikt om vliegtuigen, schepen en meubels te bouwen!

 

Pas in de jaren vijftig begon men aluminium te gebruiken in meubels, omdat het goedkoper was dan andere metalen, maar ook omdat men er niet aan dacht het voor dit doel te gebruiken. Aluminium meubilair is populairder geworden nu mensen zich bewust zijn geworden van de voordelen ervan, en het wordt nu veel gebruikt voor buitenmeubilair. Het is ook populair voor binnenmeubilair, omdat het sterk maar licht is en niet snel roest of corrodeert.

 

 

Conclusie: waarom u een aluminium loungeset van goede kwaliteit moet kopen.


Een aluminium loungeset voor buiten is koel in de zomer, warm in de winter en gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en stijlvol zijn. Lichtgewicht meubilair als dit is gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen wanneer het niet wordt gebruikt. Het is een investering die je nog jaren kunt gebruiken!