Ligbanken

 

Ligbanken gezocht? Een ligbank heeft een rugleuning en armleuningen, en is over het algemeen gemaakt om te zonnen. In veel gevallen kan de relaxfauteuil worden versteld om de perfecte positie te vinden - om te voorkomen dat een bepaald lichaamsdeel te veel wordt blootgesteld.

 

Rick Sunglounger
Rick Sunglounger

€ 519,95

Havana Sunlounger
Teak sunlounger wembley
Teak sunlounger Danau

Ligbanken, we helpen je kiezen.

 


De voordelen, en eventuele nadelen:


Ligstoelen bieden een manier om te ontspannen in de zon, of u nu een buitenzwembad hebt of van plan bent tijd door te brengen op het strand. Een ligstoel kan zeer nuttig zijn, want het is zowel een uitstekende plek om wat zonnestralen op te vangen als een extra zitplaats wanneer dat nodig is.

Maar zijn er dan ook nadelen aan ligbanken?

Het grootste nadeel van een ligstoel is dat hij veel ruimte inneemt. Als u een buitenzwembad of strand heeft, kan het moeilijk zijn om ruimte te vinden voor de ligstoel. U hebt genoeg ruimte nodig om comfortabel te liggen en toch ruimte te hebben voor andere activiteiten zoals zwemmen of lunchen.


Hoe kies ik de perfecte maat?

 

Het vinden van de juiste maat ligstoel is niet zo eenvoudig als het klinkt, dus hier zijn enkele tips om u te helpen een goede keuze te maken.


Meet de ruimte waar u uw ligstoel wilt plaatsen. Als het in een zwembad zal worden gebruikt, meet dan de lengte en breedte; of als het bestemd is voor gebruik buiten met een aangrenzend solarium of tuin, meet ook die maat op.

Vervolgens moet u beslissen hoeveel mensen het ligbed tegelijkertijd zullen gebruiken. Dit zal u helpen bepalen welk formaat ligstoel het beste past bij uw behoeften.

 

Wat zijn de meest geschikte materialen om dergelijke banken te maken?


Synthetische stoffen zijn de populairste keuze voor tuinmeubelen, omdat ze weinig onderhoud vergen en gemakkelijk te reinigen zijn.


Houten ligstoelen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor synthetische. Ze zien er natuurlijk uit en voelen natuurlijk aan, maar vereisen meer onderhoud dan hun kunstmatige tegenhangers.


Als u de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling en bereid bent het extra gewicht van metaal te dragen, dan is een metalen ligstoel een uitstekende keuze.


Banken van composiet hebben de natuurlijke uitstraling van hout, maar vergen veel minder onderhoud dan houten of metalen banken.