Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten tuinhuisjes

Als u op zoek bent naar een tuinhuisje dat veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid combineert, hebben wij het tuinhuisje voor uw tuin.

De houten tuinhuisjes van E-woodproducts kunnen de extra opslagruimte bieden die u nodig hebt om uw gereedschap, uitrusting en andere spullen op te bergen. Onze houten tuinhuisjes zijn verkrijgbaar in vele maten, stijlen en kleuren om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klein schuurtje om tuingereedschap in op te bergen of een groot opslaggebouw voor uw grasmaaier, wij hebben de oplossing voor u.

Tuinhuis Q Line | 360 x 180 cm
Tuinhuis Q Line | 360 x 240 cm
Tuinhuis Q Line | 360 x 300 cm
VLOER VOOR Q LINE 7002
VLOER VOOR Q LINE 7003
VLOER VOOR Q LINE 7004

4 voordelen van een houten tuinhuisjeEen houten tuinhuisje is een aantrekkelijke aanwinst voor elke tuin. Het biedt beschutting, en door zijn veelzijdigheid kan het voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

 

Hier zijn vier redenen om een houten tuinhuisje te overwegen:

1) Houten tuinhuisjes kunnen een zekere charme toevoegen aan elke tuin. Als u een kleine tuin hebt, is een houten tuinhuisje een ideale oplossing om meer ruimte toe te voegen. U kunt het houten tuinhuisje dan gebruiken als een extra kamer in uw huis. Het is perfect voor het opslaan van dingen zoals tuingereedschap of potgrond wanneer ze niet worden gebruikt.

2) Ze zijn gemaakt van duurzaam hout, zodat ze jarenlang meegaan en bescherming bieden tegen de elementen.

3) Houten tuinhuisjes kunnen worden ontworpen voor elke omgeving, groot of klein.

4) Als u graag tijd buiten doorbrengt, zijn houten tuinhuisjes een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het weer - vooral in de zomer. Ze bieden beschutting tegen regen, wind en zon, zodat u rustig achterover kunt leunen.