Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten Marktkramen En Kiosken Te Koop

Of u nu een houten marktkraam nodig heeft voor uw festival, een overdekte kraam voor uw kerstmarkt of een eigen bar in uw tuin. E-woodproducts heeft diverse houten kramen en kiosken te koop. Wij leveren uw houten kraam, kerstkraam of kiosk (inclusief toonbank, ramen en enkel glas, fundering, bevestigingsmaterialen, dakbedekking) met onze eigen bezorgdienst door heel Nederland en Vlaanderen. De kiosken van E-woodproducts worden geïmpregneerd geleverd met een houten vloer en fundering.

De onderstaande kiosken zijn exclusief dakbedekking. U kunt een dakbedekking toevoegen via het drop-down menu en kiezen tussen Dakleer/Easy Roofing/EPDM shingles.

 

Kiosk Santa
Kiosk Santa

€ 1.199,95

Kiosk Rudolph
Kiosk Rudolph

€ 1.799,95

Kiosk No?l
Kiosk No?l

€ 1.599,95

Kiosk Claus
Kiosk Claus

€ 2.299,95

Houten marktkraam Dancer
Houten marktkraam Moose

Kerststallen of kiosken en hun vele toepassingen

Een beetje geschiedenis van kerststallen

Kerststallen bestaan uit kleine beeldjes die de geboorte van Jezus Christus voorstellen. Ze bevatten meestal Maria, Jozef en baby Jezus, samen met enkele dieren en andere figuren die de herders en wijzen voorstellen die Jezus bezochten nadat hij was geboren.

De eerste kerststallen ontstonden in Europa tijdens de middeleeuwen als onderdeel van religieuze toneelstukken die in de kersttijd werden opgevoerd. Deze toneelstukken hielpen de mensen te begrijpen waar Kerstmis over ging en waarom het belangrijk was om deze feestdagen te vieren door Gods geschenk aan ons te gedenken: Zijn zoon Jezus Christus!

Vandaag de dag gebruiken mensen deze taferelen nog steeds als herinnering aan deze belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis en brengen ze tegelijkertijd vreugde in hun huizen met prachtige decoraties die vele jaren (zelfs tientallen jaren!) meegaan.

Tijdens de feestdagen zijn de kerststalletjes een hit bij het winkelend publiek.


Elke kerstmarkt heeft zijn eigen karakter en charme. s Nachts, met kaarsen en lantaarns in een warme gloed, krijgen de markten een bijna magisch karakter. Op koude winteravonden kan glühwein of gluhwein de avond draaglijk maken. Lekker eten en drinken is ook verkrijgbaar op veel kerstmarkten - een belangrijk onderdeel van het creëren van een feestelijke sfeer.

Kerstmarkten bieden voedsel zoals worstjes, wafels en pannenkoeken - en verkopen ook geschenken zoals juwelen of parfum.

Het uiterlijk van de kramen op een markt kan sterk variëren, afhankelijk van het soort decoratie dat de organisatoren kiezen. Sommige zijn gewoon versierd met takjes, kerststerren en strobalen, terwijl anderen hun kraam willen laten lijken op een houten huis in oude stijl!

Een houten constructie die dient als bar in iemands tuin?


Houdt u van het idee om uw zomerdagen door te brengen in een eigen tuincafé? Deze houten stal zal perfect aan uw wensen voldoen!

Je kunt hem naast je tuintafel zetten, een muziekje opzetten en een heerlijk glas bier inschenken. Vergeet niet je vrienden uit te nodigen! Ze zullen genieten van de sfeer die je hebt gecreëerd.

Een goed ontworpen verkoopstand kan een doeltreffend marketinginstrument zijn.

Organiseert u een festival, beurs of klein evenement? Wilt u ervoor zorgen dat de mensen uit uw buurt kunnen deelnemen en er een actieve rol in kunnen spelen? Met deze houten kramen kan iedereen die in de buurt woont, deelnemen.

Een kleine investering waarmee u de deelname van mensen aan uw evenement kunt stimuleren en contacten kunt leggen met andere verenigingen.


U bent een gemeente in Nederland en u wilt uw lokale verenigingen helpen?

Op elk evenement worden deze houten kraampjes door de gemeenten ingericht, en lokale verenigingen mogen er hun drank verkopen. Een win-win situatie.

Er zijn vele andere toepassingen voor dergelijke kiosken.

De gebruiksmogelijkheden van kiosken zijn talrijk.

  • Ze kunnen worden gebruikt voor elk buitenevenement.

  • Ze zijn ook zeer geschikt voor de verkoop op straatmarkten en braderieën.

  • Ze kunnen worden gebruikt om de fysieke ruimte van uw winkel of werkplaats tijdelijk uit te breiden.

  • Ze zijn ook ideaal in de tuin als windbreker voor uw planten of om delicaat gereedschap te beschermen.

  • Ze kunnen ook worden aangepast tot een kleine keuken of een barbecueplek - een perfecte plek om met vrienden van een drankje te genieten.

  • Ze kunnen worden gebruikt als een klein kantoor of studeerkamer in uw tuin, en ze passen goed in het landschap.

Welk type dakbedekking is het beste voor u?


Wij raden aan het dak van de kiosk te bedekken met EASY-dakbedekking of met een soort synthetisch rubber dat bekend staat als Elastomeric Polymer Dipped Sheet (EPDM).

Beide zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en dus zeer duurzaam. Het is ook relatief eenvoudig om beide soorten dakbedekking te installeren, hoewel teer meestal minder lang meegaat voordat het moet worden vervangen.

Welke Nederlandse kerstmarkten moet je bezoeken?

Bezoekt u ook graag kerstmarkten? Of misschien bent u nog nooit op een kerstmarkt geweest, maar bent u wel heel nieuwsgierig naar hoe het is.

In dit artikel beschrijven we de beste kerstmarkten, zodat u een geweldige tijd kunt beleven op een van deze geweldige evenementen.

.

De kerstmarkt in Valkenburg:

Wist u dat? In de Gemeentegrot van Valkenburg in Nederland wordt de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa gehouden. In het mooie Valkenburg vindt ondergronds in grote lange gangen een gezellige kerstmarkt plaats. Dit is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor heerlijke kerstdagen - en het is nog charmanter dan het klinkt! Valkenburg is een van de vele steden die de status van beste kerstmarkt van Europa heeft gekregen.

Al met al is dit een kerstmarkt die u niet mag missen. En vergeet niet om van uw bezoek hier de tijd te nemen om te genieten van de rest van de stad tijdens het kerstseizoen. Van half november tot begin januari bruist deze stad van de kerstsfeer.

De Kerstmarkt in Maastricht:

Naast Valkenburg is Maastricht een prachtige stad die tijdens de kerstdagen tot leven komt.

De prachtige historische uitstraling van de stad wordt versterkt door de kerstversiering die wordt aangebracht.

Op het Vrijthof, midden in het centrum van Maastricht, vindt een van de meest unieke kerstmarkten van Nederland plaats. Een schaatsbaan, een reuzenrad en prachtige kerstversieringen zoals beelden en ornamenten zijn allemaal prachtige onderdelen van deze kerstmarkt. Maar het zijn ook de lekkernijen die het feest zo bijzonder maakt!

Een bezoek aan deze prachtige kerstmarkt in Maastricht is een geweldige manier om te genieten van de geest van het seizoen.

Lekker met het hele gezin snuffelen tussen de kraampjes, een rondje schaatsen op de ijsbaan en daarna genieten van een lekker warm drankje in een van de vele gezellige hoekjes met uitzicht op de ijsbaan.

Als de avond valt en het donker wordt, stapt u in het reuzenrad voor een prachtig en spectaculair uitzicht over de stad. Met zijn vele restaurants biedt het Vrijthof een heerlijke afsluiting van uw dag in Maastricht. De stad heeft veel toeristische attracties, en de kerstmarkt is een welkome aanvulling.

.

De Castle Christmas fair in Velsen:

Een bezoek aan de kerstmarkt op Buitenplaats Beeckestijn is een traktatie vanwege de idyllische omgeving. Dit is een van de beroemdste en bekendste kerstmarkten van Noord-Holland. Het wordt beschouwd als een zeer complete markt, met veel kramen die allerlei koopwaar verkopen.

Elk jaar bezoeken meer dan 20.000 mensen deze kerstwereld om het aanbod van exclusieve producten en programma's te bekijken.

.

Contacteer ons:


Als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Ons deskundige team helpt u graag bij het vinden van het juiste product.

U vindt hier al onze contactgegevens.